PSA JE NAZVALA PO SEBI, SA NJEGOVIM PEPELOM SPAVA: Hana ne može da se pomiri da životinje više nema! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

14.05.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hana Hadžiavdagić drži pepeo psa u kući, a često kači i njihove zajedničke fotografije koje će vam slomiti srce.

PSA JE NAZVALA PO SEBI, SA NJEGOVIM PEPELOM SPAVA: Hana ne može da se pomiri da životinje više nema! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Lajfstajl influenserka iz Hrvatske Hana Hadžiavdagić Tabaković već dugo godina je u srećnom braku, a na tom putu pratila je verna prijateljica Hanči, odnosno njen pas. Hana je popularna na Instagramu, bavi se mrežama i tu je zapazio veliki broj ljudi, više žena, koje joj već godinama unazad pružaju podršku.

Ipak, veliku podršku i sreću je dobijala kada je vreme provodila sa svojim psom, koji je nažalost preminuo. Hanči kako je nazvala psa je živela od 2008. godine, a preminula je 2023. godine.

Hana Hadžiavdagić očigledno se još uvek nije pomirila sa tim, te se nosi teško sa izgubljenom bitkom. Ona je snimila jedan kutak svoje sobe, a na roze teglici pisalo je Hanči. Kada je podigla poklopac bilo je jasno da je to pepeo njene preminule životinje. Ona roze teglu drži u kući u kojoj boravi, a pored je mala životinja koja ukazuje na to da je u pitanju pepeo preminulog psa.

Foto: Instagram/hana

Pepeo psa

Takođe, jednom emotivnom objavom ona je naterala mnogima suze na oči.

- Otišla si s mirisima jutra…dostojanstveno kako si i živela, kao prava dama…neverovatno poslušna i pametna, moje najveće rame za plakanje i moja zauvek najbolja prijateljica. Držala sam te za šapicu dok nisi zatvorila okice…znaš da je deo srca otišao s tobom…nikada te neću zaboraviti sunce moje malo - pisalo je na Instagramu u opisu fotografije.

Foto: Instagram/hana

Influenserka drži pepeo psa

Mnogi su se poistovetili sa njenim bolom i tugom, a najviše oni koji su doživeli nažalost isto. U komentarima su joj izrazili podršku i saosećanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading