DUO IZ ŠALINCA STIGAO U PETRIJEVO: Uprava kluba je prezadovoljna dolaskom!

Autor:

Sport

10.02.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sam kraj prelaznog roka predstavljena su dva nova igrača.

DUO IZ ŠALINCA STIGAO U PETRIJEVO: Uprava kluba je prezadovoljna dolaskom!

Foto: FK Petrijevac Petrijevo

Dugogodišnji član Gradske lige posle jesenjeg dela sezone zauzeo je poziciju na sredini tabele. 

Republika

Na osam odigranih utakmica uspeli su da ostvare učinak od tri pobede i pet poraza. Petrijevac je ove godine pripreme za drugi deo sezone počeo ranije kako bi se ekipa što bolje spremila za nastavak sezone. 

Što se tiče igračkog kadra nije bilo velikih promena, sredinom prelaznog roka Jovan Đošić je stigao u Petrijevo. Dva dana pred zatvaranje fudbalske pijace klub je obelodanio dolazak dva nova fudbalera.

Filip Petrović (27) se posle godinu dana u redovima ekipe Stari Hrast vraća u Petrijevo. Filip je dres Petrijevca nosio tri sezone, ali je početkom prošle godine rešio da proeni sredinu i pređe u Šalinac. Posle perioda u Prvoj ligi odlučio je da se vrati u staro jato.

Republika

Foto: FK Petrijevac Petrijevo

Duo iz Šalinca stigao u Petrijevo

Miloš Jovanović (28) stiže u paketu iz Šalinca zajedno sa Filipom. Jovanović je u karijeri pored ekipe Starog Hrasta nastupao i za Landol. 

Uprava kluba zadovoljna je dolaskom dua iz Šalinca, pre svega jer se radi o dobrim momcima i drugarima koji će sigurno doneti određeni kvalitet u redovima novog tima.

Petrijevac drugi deo sezone otvara pred svoji navijačima protiv ekipe Drugovac od koje su u prvom susretu poraženi na gostovanju sa 3:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading