MOZAIK JE SKLOPLJEN: Sada je na treneru da uigra što bolje igrače za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

23.02.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primarni cilj na proleće je da se zadrži status u ligi.

MOZAIK JE SKLOPLJEN: Sada je na treneru da uigra što bolje igrače za nastavak prvenstva!

Foto: FK 2. Oktobar Kumane

Provereni igrači stigli u Kumane

Ekipa 2. Oktobra je prošle sezone ekspresno izborila povratak u Područnu ligu Zrenjanin

Republika

Posle jesenjeg dela takmičenja sastav iz Kumana zauzima 11. poziciju na tabeli sa 18 bodova. U prvih pet kola nove sezone 2. Oktobar je uspeo da upiše samo jedan bod pored svog imena, ali je kasnije boljim partijama na zimsku pauzu otišao sa skorom 5-3-7.

Uprava kluba je za vreme zimskog prelaznog roka ojačala dodatno igrački kadar kako bi se na proleće boljim partijama popravila pozicija na tabeli. 

Vladimiri Zakić (23) je prvi predstavljeni novajlija u redovima tima iz Kumana. Reč je o igraču koji je bio želja mnogih klubova u nedavno završenom prelaznom roku, ali uz velike napore uprave on je odlučio da obuče dres 2. Oktobra. Fudbalom je krenuo da se bavi u akademiji Bambi, kasnije je pristupio Mladosti iz Lukićeva, zatim Radnički i Proleter iz Zrenjanina, ASK (Aradac) i u prethodnom periodu branio je boje Vojvodine iz Perleza. 

Slobodan Radojković (36) je drugo pojačanje u zimskom prelanog roku, dolazi iz redova Petrovaradina. Radojković je univerazlni igrač koji može da pokrije više pozicija na terenu, nastupao je i za Mladost (Radićević), Napredak (Radalj) i Mladost iz Srbobrana.

Dejan Ostojić (22) je poslednje predstavljeno pojačanje. Ostojić se najbolje snalazi uz desnu aut liniju i sigurno će biti veliko pojačanje za nastavak prvenstva. Radi se o igraču koji je fizički jako spreman, ali ima u sebi i određenu tehniku koja ga krasi. Dolazi iz redova TSK Temerina, a u karijeri je branio i boje ŽSK-a iz Žablja. 

Iz uprave kluba se nadaju da su dovođenjem trojice novajlija sklopili mozak koji će u nastavku prvenstva boljim partijama napraviti proboj ka gornjem delu tabele. Ekipa se vredno priprema kroz treninge i kontrolne utakmice za nastavak takmičenja.

Prolećni deo prvenstva sastav 2. Oktobra startuje na gostovanju u Stajićevu istoimenoj ekipi. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 2:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading