ŠANSA POSTOJI, NA IGRAČIMA JE DA JE ISKORISTE: Ekipa iz Padeja sa dva pojačanja nastavlja borbu za viši rang!

Autor:

Sport

23.02.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako zanimljivo proleće nas očekuje.

ŠANSA POSTOJI, NA IGRAČIMA JE DA JE ISKORISTE: Ekipa iz Padeja sa dva pojačanja nastavlja borbu za viši rang!

Foto: FK Tisa Padej

Potiska međuopštinska liga je takmičenje u kojem se od 12 timova, posle jesenjeg dela čak šest nalazi u poziciji da se bori za poziciju koja vodi u viši rang.

Republika

Prvo mesto na tabeli za vreme zimske pauze dele tri tima, po nekim parametrima ekipa Tise iz Padeja je na prvoj poziciji. Njihov učinak posle jesenjeg dela prvenstva je isti kao i kod druga dva sastava sa po 24 bodova (7-3-1), ali usled bolje gol razlike se nalaze ispred svih.

Šef stručnog štaba, Pinter obavio je prozivku 12. februara kada je odrađen i prvi trening. U predstojećem periodu ekipa će težiti da se što bolje pripremi za izazove koji ih očekuju u nastavku prvenstva.

Što se igračkog kadra tiče, redove tima iz Padeja napustili su braća Đukić, Dragan Sijački i Arpad Bobojčev, oni će se sa Slogom iz Ostojićeva takmičiti u Područnoj ligi Subotica. Kada je reč o novajlijama, dres Tise obukli su Žarko Kebić (Obilić Novi Kneževac) i Milorad Piperski (Jedinstvo Boćar). Daniel Fodor, Gergej Lenđel i Daniel Radanov su posle kratke pauze opet na raspolaganju treneru.

Iz Padeja su povodom početka priprema poručili:

- Pre svega hteli bi da se zahvalimo svim navijačima koji su nas pratili tokom prvog dela sezone, na nekim gostovanjima smo zbog njihovog prisustva imali osećaj kao da igramo na domaćem terenu. Nadamo se da će nam i u nastavku prvenstva pružiti podršku, očekuje nas veliki posao kako bi ostali na poziciji na kojoj se trenutno nalazimo. Pored ekipa koje se nalaze u razlici od samo nekoliko bodova, ne treba zanemariti i ostale timove koji će sigurno silno želeti da se pokažu protiv vodećih ekipa. 

Prolećni deo prvenstva sastav iz Padeja počinje pred svojim navijačima protiv ekipe Horgoš 1911. U prvom susretu ova dva tima slavila je Tisa rezultatom 5:0.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading