POPULARNA VODITELJKA POKAZALA TRENUTKE NAJVEĆE SREĆE UOČI VASKRSA: Sanja Marinković otvorila vrata porodičnog doma (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TV zvezda se javno divi prazničnoj dekoraciji svoje majke!

POPULARNA VODITELJKA POKAZALA TRENUTKE NAJVEĆE SREĆE UOČI VASKRSA: Sanja Marinković otvorila vrata porodičnog doma (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna voditeljka Sanja Marinković je uoči samog Vaskrsa otvorila vrata svog porodičnog doma i pokazala prazničnu dekoraciju svoje majke. 

Poznato TV lice nedavno je proslavilo 50 rođendan, ali i dalje prkosi sa malih ekrana dokazujući svojim besprekornim izgledom da su godine zaista samo broj.

Republika

Foto: printskirn/instagram

Sanja Marinković se divi Vaskršnjoj dekoraciji svoje majke

Iako Sanja mnogo voli da putuje i sa svojih putovanja deli objave na društvenim mrežama, ipak je sada priznala da je samo jedno mesto na svetu posebno, te da je dom tamo gde je mama. Ona se pohvalila ukrašenim ofarbanim jajima, ali i atmosferom iz Zemuna, gde živi njena majka. Porodična atmosfera kojom oduše kuća ilustrovana je Sanjinim fotografijama koje je objavila u svojoj Instagram priči.

Posebno je dirljivo što njena mama ni uoči praznika, kad u kući ima najviše posla, ne propušta na televiziji ćerkinu emisiju "Magazin in"

Republika

Foto: printskirn/instagram

Sanja Marinković pokazala i šta se u njenoj kući gleda na TV

Pokazala je praznični sto i šarena jaja, sve vreme se diveći.

- Kada moja mama osmisli to izgleda ovako. Hvala mama - napisala je Sanja u objavi.

Voditeljka je ovim gestom pokazala da se kad dođe kod majke i dalje oseća kao dete.

Republika

Foto: printskirn/instagram

Sanja Marinković podelila delić praznične atmosfere

Inače, Marinkovićeva je u ranijim intevjuima pričala koliko je njena majka posvećena porodici i da je celog života ispre sebe stavljala njenog oca, nju i brata, a kasnije i unuke.

Sada je voditeljka očito rešila da joj se javno zahvali na tome što uvek pravi najblju prazničnu atmosferu za celu porodicu i pokazala kako je ukrasila dom i šta je sve spremila za najveći hrišćanski praznik. 

Republika

Foto: printskirn/instagram

Sanja Marinković zabeležila trenutke sreće iz porodičnog doma

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading