VODITELJKA NA SNIMANJU EMISIJE BEZ DONJEG VEŠA! Sanja Marinković pokazala vitku liniju, muškarci odlepili zbog vrele haljine koju nosi! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do vitke linije dolazim redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela!

VODITELJKA NA SNIMANJU EMISIJE BEZ DONJEG VEŠA! Sanja Marinković pokazala vitku liniju, muškarci odlepili zbog vrele haljine koju nosi! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Pink televizije Sanja Marinković došla je na snimanje emisije u izazovnom izdanju, te se pričalo da ispod zanosne haljine koju je obukla nije imala donji veš! Naime, Sanja je rešila da pokaže koliko je vitka, pa je izabrala odevnu kombinaciju koju retko koja žena može da obuče, s obzirom na to je skroz pripijena uz telo.

Foto: Instagram printscreen

Sanja Marinković

Tako su se na društvenim mrežama mahom ređali komentari u kojima su ljudi pisali da Marinkovićka svima treba da bude primer kako se zdravo živi. 

Inače, Sanja neretko ističe koliko vodi računa o tome da se hrani i izgleda zdravo, što govori i kroz svoje emisije u toko razgovora s gostima.

Foto: Instagram printscreen

Sanja Marinković

- Do vitke linije dolazim redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela, pa se tako negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila. Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću - ispričala je Sanja, pa je dodala:

- Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate - rekla je Sanja jednom prilikom za "Hello".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading