POZNATE DAME PROŠETALE MOMKE: Lepa voditeljka i atraktivna pevačica zablistale sa partnerima na premijeri filma! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Jordan i Marija Veljković stigle sa partnerima na premijeru filma "Dule Savić, a u Londonu muk"!

POZNATE DAME PROŠETALE MOMKE: Lepa voditeljka i atraktivna pevačica zablistale sa partnerima na premijeri filma! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Večeras se u MTS Dvorani održala premijera filma "Dule Savić, a u Londonu muk". Brojne poznate ličnosti pojavile su se da podrže Duleta Savića, a dve poznate dame prošetale su sa momcima na crvenom tepihu.

Pevačica Ivana Jordan stavila je tačnu na brak sa Dušanom Antonijevićem 2016. godine, a potom uplovila u novi ljubavni odnos, što je potvrdila pre dve godine.

- Imam partnera, ali ne razmišljam o udaji, treba uživati u životu. On razume moj posao i nemamo problema, nije ljubomoran - rekla je tada za "Blic", da bi samo nekoliko dana kasnije objavila i prve zajedničke fotografije.

Republika

Foto: Republika/Vladimir Lukić

Ivana Jordan sa dečkom

Druga poznata dama koja je stigla na premijeru filma sa svojim partnerom je voditeljka Marija Veljković. Ona je pre dve godine uplovila u vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, sa kojim je zablistala večeras.

Oni su se prvi put pojavili zajedno na premijeri filma "Vučje bobice" pre dve godine, a ona je priznala da su se poznavali godinama i da joj je on jedan od najlepših muškaraca na domaćoj glumačkoj sceni.

- Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac - rekla je Marija svojevremeno.

Republika

Foto: Republika/Vladimir Lukić

Marija Veljković i Rastko Janković

- Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentlmensku varijantu - ispričao je Rastko tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr, Hannibal

03.02.2024 01:01

Marija "cura" a Ratko "momak"...on dva puta neoženjen,ona jednom udavana,pet puta varala... divan par,za pokaz kako treba živeti...a deca njena???