ZAVIRITE U LUKS VILU SLOBE RADANOVIĆA: Pevač pravi RAJ za porodicu, jedan detalj ODUŠEVIO SVE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

31.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović pokazao unutrašnjoj svoje buduće vile!

ZAVIRITE U LUKS VILU SLOBE RADANOVIĆA: Pevač pravi RAJ za porodicu, jedan detalj ODUŠEVIO SVE! (GALERIJA)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Popularni folker Sloba Radanović sa svojom suprugom Jelenom gradi impozantnu vilu u Slankamenu, a detalje je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde se može videti da se radovi privode kraju.

Vila od preko 300 kvadratnih metara

Njegov novi dom, u kojem će živeti sa suprugom Jelenom Radanović, sinom Damjanom Radanovićem i Jeleninom decom iz prvog braka, prostire se na impresivnih preko 300 kvadratnih metara. Ovaj prostrani dom već poprima oblik luksuznog i modernog mesta za život, a posebno se ističe prelep bazen koji je pravi san hedonista. Dvorište je uređeno sa puno trave i biljaka, pružajući idealno mesto za igru i zabavu mališanima.

Unutrašnjost vile očarala javnost

Sloba se nedavno pohvalio i unutrašnjosti vile, otkrivajući javnosti delić atmosfere koja će ih dočekati u njihovom novom domu. Detalji enterijera su izazvali veliko interesovanje javnosti, a fanovi su nestrpljivo iščekivali svaki novi detalj o ovoj impozantnoj građevini.

Slobina najava da je useljenje vrlo blizu dodatno je podgrejala znatiželju javnosti, koja sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će izgledati konačan izgled vile u Slankamenu.

Inače, Sloba je nedavno sa sinovima svoje supruge Jelene otišao u šumu kako bi obeležili Badnji dan. Jelena je pripremila hleb i so za ovu priliku, a zatim ih ispratila u šumu. Uz baterijsku lampu, porodica je krenula u šetnju dok su u pozadini odjekivali stihovi pesme "Badnjak" Baje Malog Knindže. Ovaj običaj pokazuje njihovu privrženost tradiciji i crkvi, što dodatno oslikava njihovu porodičnu povezanost i duhovnost.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading