OGLASILI SE IZ BRESKVICINOG TIMA: Optužili je da joj je pesma GENOCIDNA, evo kako su odgovorili na NAPADE!

Autor:

Zabava

30.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od autora Breskvicine pesme otkrio kako gleda na optužbe!

OGLASILI SE IZ BRESKVICINOG TIMA: Optužili je da joj je pesma GENOCIDNA, evo kako su odgovorili na NAPADE!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breksvica će se na takmičenju "Pesma za Evroviziju" predstaviti sa pesmom "Gnezdo orlovo", koja je digla veliku prašinu na društvenim mrežama. Dok je mnogi podržavaju zbog klasičnog srpskog melosa i lepog teksta, drugi u njoj vide "genocidnu pesmu koja priča o srpskoj hegemoniji na Kosovu".

Republika

Foto: Smedia

Anđela Ignjatović Breskvica

Oglasio se Miloš Stojković Henny, jedan od autora ove pesme, te otkrio šta Breskvica i Relja Putniković Torino (drugi autor pesme) misle o prozivkama i optužbama.

- Relja je pisao tekst, ali ono što ja mogu da vam kažem jeste da je pesma odlična i da je istorijska. Predstavlja naš narod i našu istoriju. Ima klasičnu srpsku melodiju u sebi. Dobili smo mnogo podrške, kako smo i očekivali, a načuli smo da ima i negativnih komentara po Tviteru. Ne sviđa mi se što se na taj način priča o tome - rekao je Heni za "Kurir", a zatim je otkrio i da li se čuo sa Breskvicom i Reljom Torino i kako se oni osećaju:

- Nismo se čuli, ali svi smo lagani. Prvi smo na svim društvenim mrežama i ti negativni komentari nas ne dodiruju previše.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Stojković Heni

Mnogi su se zapitali da li će se tekst promeniti, ako Breskvica osvoji prvo mesto i dobije šansu da predstavlja Srbiju na Evroviziji ove godine, koja se održava u Malemu.

- Mi smo napisali pesmu koja je drugačija i za koju smo mislili da će ljudima da se svidi. Za nju se sad vezuje neka politika o kojoj mi nismo ni razmišljali. Tako da nismo razmišljali ni o menjanju pesme - rekao je Heni.

Pesma “Gnezdo orlovo” je trenutni favorit publike, barem ako je slutiti prena pregledima na Jujtubu, a, kako kaže Heni, oni su uspeh i očekivali.

- Pa jesmo. Breskvica je najpopularniji izvođač na takmičenju, ovakvu pesmu dugo niko nije imao a takmičenju i mislim da je ovo spoj melodije i teksta kakav publika voli da čuje. Naša pesma je drugačija i izgleda da se ljudima zaista sviđa - rekao je popularni pevač i otkrio da mu je pored Breskvice favorit Teya Dora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading