ANDRIJANA LAZIĆ BILA ČLANICA TAJNE GRUPE: Sve se saznalo nakon njene SMRTI, u ovo su umešane NJENE DRUGARICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja poruka drugarica Andrijane Lazić krije njenu tajnu!

ANDRIJANA LAZIĆ BILA ČLANICA TAJNE GRUPE: Sve se saznalo nakon njene SMRTI, u ovo su umešane NJENE DRUGARICE! (FOTO)

Foto: shutterstock

Andrijana Lazić, pevačica koja je tragično nastradala 10. januara padaom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, bila je voljena ćerka, sestra i prijateljica. Nekoliko dana nakon tragične vesti o njenoj pogibiji, na društvenoj mreži Fejsbuk njen optac Nebojša Lazić podelio je dirljiv snimak.

Na snimku se nalaze Andrijanine drugarice iz škole, koje su se od nje oprostile potresnom porukom. Andrijana i njene drugarice su svoju grupu prijateljica nazivale "Adams", te su se tako i oprostile od nje.

Republika

Foto: Facebook.com

Andrijana Lazić sa drugaricama

- Draga naša Adamsice, prerano si nas napustila, a najlepše trenutke zajedničkog života tek smo dočekali sa tobom. Najlepši trenuci posle našeg školovanja. Adamsice je ostala bez jedne princeze, još jedne odlične učenice, miljenice i naših učitelja i nas. Zahvaljujemo se u ime svih nas, za svaku lepu reč, za svaki šapat tokom testova i za svaki zagrljaj. Ostaje nam da se sećamo lepih trenutaka i da se molimo za tebe lepotice naša. Sada si u boljem svetu i molimo te da nam sačuvaš mesto u raju jer sa sigurnošću možemo reći da to zaslužuješ. Ovaj tim i ovaj razred te nikada neće zaboraviti. Adams zauvek - pisalo je u objavi.

Inače, Andrijanin otac je obavestio javnost da će nakon 40 dana u javnost izaći sa zvaničnim saopštenjem.

- Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi.

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Nebojša Lazić, Andrijana Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading