ZVEZDA O SLUČAJU BAHAR: Nikakvi milioni SIGURNO NISU U RAZMATRANJU! Videćemo da li će tužba UOPŠTE STIĆI!

Autor:

Sport

29.01.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Ljutice Bogdana nisu obavešteni o tužbi.

ZVEZDA O SLUČAJU BAHAR: Nikakvi milioni SIGURNO NISU U RAZMATRANJU! Videćemo da li će tužba UOPŠTE STIĆI!

Foto: Starsport

Barak Bahar i njegovi pomoćnici Gaj Serfati, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid tužili su Crvenu zvezdu kod FIFA potvrđeno je našem portalu iz Izraela.

Tokom dana se pojavila informacija da je bivši trener crveno-belih zajedno sa pomoćnicima presavio tabak, a ovu vest plasirao je vodeći izraelski portal "One".

Informacija je sto posto tačna, Barak Bahar, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid danas su predali tužbu. Crvena zvezda je dogovorila da će im isplaćivati zaradu sve do pronalaska novog angažmana, ali je došlo do mimoilaženja dinamike isplate. Zbog toga su Bahar i saradnici potražili pravdu kod FIFA - rekao je za portal Republika.rs Gidi Lipkin glavni i odgovorni urednik sportske rubrike portala "One".

Međutim iz redova Crvene zvezde nisu obavešteni o ovakvom spletu događaja. Izvor blizak klubu iz Ljutice Bogdana negirao je da je tužba stigla.

- Nikakva tužba nije stigla. Milioni sigurno nisu u opticaju , a ne može Bahar da traži sav novac iz ugovora ni pod tačkom razno. Videćemo da li će tužba uopšte stići - rekao nam je izvor blizak Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, Bahar je u Zvezdu stigao početkom juna prošle godine, sa tim što je njegov dolazak dogovoren nekoliko meseci ranije, međutim, od velikih očekivanja se ništa nije obistinilo. Nakon eliminacije iz Lige šampiona, kao i tri poraza u superligaškom takmičenju rastanak je bio neminovan.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar

 

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da 2023. godinu završe na čelu tabele Superlige Srbije, pošto su u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata poraženi od Partizana.

To je bila samo kap koja je prelila čašu posle nezadovoljavajuće polusezone, pa je Baraku Baharu uručen otkaz.

Ostaje da pratimo dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading