BAHAR PRED NOVIM POSLOM! Bivši trener ZVEZDE menja legendu na klupi! Olakšanje za KASU NA MARAKANI?!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baraku se i dalje isplaćuju zarade usled otkaza.

BAHAR PRED NOVIM POSLOM! Bivši trener ZVEZDE menja legendu na klupi! Olakšanje za KASU NA MARAKANI?!

Foto: Starsport

Barak Bahar je napustio Crvenu zvezdu nakon neuspešne polusezone u Ligi šampiona i domaćoj Superligi, ali, barem po pisanju medija u njegovom rodnom Izraelu, neće još dugo biti bez posla.

Njemu je zapravo Zvezda uručila otkaz jer nije ispunio očekivanja, pa je dužna da mu isplaćuje platu sve dok ne pronađe novi klub. E, to bi uskoro moglo da se promeni.

Kako tvrdi izraelski portal "One", Bahar je obavio prve razgovore sa ekipom Makabija iz Tel Aviva, najvećeg kluba u otadžbini. Ali, tim našeg napadača Đorđa Jovanovića je odmah to demantovao, iako su novinari "One" ostali pri svojim tvrdnjama. S razlogom, jer iza svega leži plan da doskorašnji trener Zvezde preuzme Makabi tek na leto. To znači da će mu s Marakane do tada uredno plaćati zaradu.

Inače, Makabi je potpisao ugovor sa legendarnim Robijem Kinom potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka saradnje na dodatnu sezonu. Istim tim ugovorom zagarantovana mu je plata od 40.000 evra mesečno. Međutim, on sam izjavio da ne zna da li će ostati trener do kraja iduće sezone. 

Ove sezone je Makabi Tel Aviv na prvom mestu sa 43 osvojena boda iz 18 utakmica.

Slavni golgeter Totenhema, Robi Kin, koji je u Premijer ligi postigao 126 golova i nalazi se na 17. mestu večne liste strelaca, radio je još u Indiji kao trener, gde je prethodno završio igračku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading