SA NJIMA JE PROVELA POSLEDNJE TRENUTKE U DUBAIJU: Drugarice Andrijane Lazić stigle na njenu SAHRANU! (GALERIJA)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

19.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahranu Andrijane Lazić stigle su i njene drugarice, sa kojima je provela poslednje trenutke života!

SA NJIMA JE PROVELA POSLEDNJE TRENUTKE U DUBAIJU: Drugarice Andrijane Lazić stigle na njenu SAHRANU! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Andrijana Lazić (28), mlada pevačica iz Bijeljine, nastradala je padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, 10. januara ove godine. Ona je u Dubai otišla sa svojim drugaricama 7. januara i nastradala samo 3 dana kasnije. Andrijanina sahrana se danas održava u Velinom Selu, a ožalošćeni se okupljaju u porodičnoj kući.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Andrijana Lazić, Velino Selo

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, na sahranu su upravo stigle i Andrijanine drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju.

Andrijanina sahrana počeće u 13 časova.

Podsetimo, juče je u porodičnoj kući u Bijeljini Andrijanin otac Nebojša Lazić otvorio dušu za Republiku, gde je progovorio i o njenim drugaricama.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana Lazić i Nebojša Lazić

Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milovan

20.01.2024 01:30

Otkud da ode na božić da slavi u dubajiu a ne kod svoje kuće

Ila

22.01.2024 01:16

Počiviaj u miru i neka te andjeli čuvaju, prelepa i izvaredna devojko. Tuga do neba. Porodici najiskrenije saučešće.