PRIPADNICI MUP-A SE OPRAŠTAJU OD STRADALE KOLEGINICE: Stigli na sahranu Andrijane Lazić! (GALERIJA)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

19.01.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradala pevačica Andrijana Lazić radila je u MUP Republike Srpske, a kolege se od nje opraštaju u Velinom Selu!

PRIPADNICI MUP-A SE OPRAŠTAJU OD STRADALE KOLEGINICE: Stigli na sahranu Andrijane Lazić! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Danas će u Velinom Selu u Republici Srpskoj biti sahranjena mlada pevačica iz Bijeljine, Andrijana Lazić (28), koja je stradala u Dubaiju padom sa 24. sprata. Sahrana je zakazana za 13 časova, a ožalošćeni su počeli da se okupljaju ispred porodične kuće, odakle će krenuti tužna povorka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Andrijana Lazić, Velino selo

Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Na sahranu su stigli i pripadnici MUP-a, koji su došli da se oproste od voljene koleginice.

Danas se Andrijanin otac Nebojša još jednom oprostio od svoje ćerke na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Anđele moj, lakše mi je, jer si među anđelima. Nastojao sam biti dobar tata i tvoj zaštitnik kao Beli anđeo. Ali, uzeli su te anđeli sebi i neka te čuvaju! Znaš, moj dobri anđele, svaki dan bez tebe je teži i teži, kako dalje bez tebe? Stalno pomišljam ući ćeš u kuću, sići sa sprata, izaći iz svoje sobe! Nikako da prihvatim realnost da nisi sa nama, pored mene. Toliko nedostaješ, ti sa svim svojim dobrim osobinama, ali i tvojom tvrdoglavošću koja te činila posebnom, jer si imala svoje JA! Želim da te se sećam kao na ovoj slici, vedru, nasmejanu i srećnu! Nadao sam se da ćemo proživeti još mnogo srećnih trenutaka, ali ti ćeš ostati sreća moga srca. Ovi dani bez tebe kidaju dušu, srce, kompletan organizam. Nadam se iskreno da si ti našla svoj mit i to mi je sada najbitnije - napisao je Nebojša na Fejsbuku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana i Nebojša Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading