DANAS ĆE BITI SAHRANJENA STRADALA ANDRIJANA! Otac Nebojša se OPRAŠTA potresnim rečima: Ne verujem u smrt...

Autor:

Zabava

19.01.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić, otac stradale pevačice, oprostio se od svoje ćerke potresnim rečima!

DANAS ĆE BITI SAHRANJENA STRADALA ANDRIJANA! Otac Nebojša se OPRAŠTA potresnim rečima: Ne verujem u smrt...

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Danas će u Velinom Selu biti sahranjena Andrijana Lazić, koja je stradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Njeno telo je sinoć stiglo u Beograd, a njen otac Nebojša Lazić se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i okačio njenu umrlicu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Andrijana Lazić

- Poštovani, sahrana naše drage Andrijane će se obaviti 19.01.2024 godine u 13 sati ispred kuće žalosti u Velinom Selu - napisao je Nebojša.

Nebojša se još jednom oprostio od voljene ćerke.

- Ne verujem u smrt zbog toga što vidim zvezde. One sijaju daleko, daleko u mraku, iako ih ne mogu dotaći, one postoje. Zbog toga ne verujem u smrt i znam da i ti sjajiš negde tamo - napisao je on.

Postovani/postovana, sahrana nase drage Andrijane ce se obaviti 19.01.2024 g. U 13h ispred kuce zalosti u Velinom Selu. Posted by Nebojsa Lazic Zenga on Thursday, January 18, 2024

Ekipa portala Republika posetila je Bijeljinu juče, a Nebojša nam je otvorio dušu.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nebojša Lazić, otac Andrijane Lazić

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Andrijana će biti sahranjena danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading