TELO STRADALE PEVAČICE STIGLO U BEOGRAD: Potresne scene na aerodromu, evo ko je preuzeo SANDUK!

Autor:

Zabava

18.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko do članova porodice nije bio prisutan!

TELO STRADALE PEVAČICE STIGLO U BEOGRAD: Potresne scene na aerodromu, evo ko je preuzeo SANDUK!

Foto: Instagram.com

Večeras je na beogradski aerodrom Nikola Tesla dopremljeno telo diplomirane pravnice i pevačice Andrijane Lazić, koja je tragično preminula nakon pada sa 24. sprata u Dubaiju. Ova tužna vest potresla je javnost, a detalji oko preuzimanja tela i organizacije sahrane su izazvali dodatnu pažnju i interesovanje.

Iako se spekulisalo da će telo preuzeti članovi porodice, saznaje se da niko od njih nije bio prisutan na aerodromu večeras. Umesto toga, sanduk sa telom nastradale Andrijane preuzelo je pogrebno preduzeće iz Bijeljine, odakle pevačice i potiče, prenosi Telegraf.rs.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Telo Andrijane Lazić stiglo u Beograd

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Tragičnu vest o njenoj smrti potvrdio je neutešni otac, Nebojša Lazić.

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Otac Andrijane Lazić, Nebojša Lazić Zenga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading