POSLEDNJA PORUKA ZA POGINULU PEVAČICU U DUBAIJU LEDI KRV U ŽILAMA: Molim te, čuvaj mi MESTO U RAJU! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule oproštajne reči od kojih ćete se naježiti!

POSLEDNJA PORUKA ZA POGINULU PEVAČICU U DUBAIJU LEDI KRV U ŽILAMA: Molim te, čuvaj mi MESTO U RAJU! Da se naježiš (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Andrijana Lazić

Mlada pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara u Dubaiju, padom sa 24. sprata u 29. godini. Porodica i mnogobrojni prijatelji su se dirljivim porukama punim emocijama oprostili od nje, međutim, sada se pojavio oproštaj njenih školskih drugova, koji je posebno ganuo celokupnu javnost.

Naime, u oproštajnoj poruci, Andrijanini školski drugovi izrazili su tugu zbog gubitka, kako su je nazvali, njihove "princeze", te istakli da će je zauvek pamtiti po lepim trenucima provedenim zajedno i da će se moliti za nju.

- Draga naša Adamsice, prerano si nas napustila, a najlepše trenutke zajedničkog života tek smo dočekali sa tobom. Najlepši trenuci posle našeg školovanja. Adamsice je ostala bez jedne princeze, još jedne odlične učenice, miljenice i naših učitelja i nas. Zahvaljujemo se u ime svih nas, za svaku lepu reč, za svaki šapat tokom testova i za svaki zagrljaj. Ostaje nam da se sećamo lepih trenutaka i da se molimo za tebe lepotice naša. Sada si u boljem svetu i molimo te da nam sačuvaš mesto u raju jer sa sigurnošću možemo reći da to zaslužuješ. Ovaj tim i ovaj razred te nikada neće zaboraviti. Adams zauvek - pisalo je u objavi.

Podsećanja radi, Andrijanin otac, Nebojša, bio je vidno potresen kada je potvrdio tragičnu vest. Izrazio je očaj zbog gubitka i priznao da ne znaju detalje o tome kako se nesreća dogodila.

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Andrijana Lazić, nastradala pevačica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Neo

20.01.2024 22:58

Koja bre pevacica? Devojka radila u MUP-u.

Odgovori 15 1