DA TI SRCE PUKNE NA KOMADE: Brat stradale pevačice čeka da preuzme SESTRINO TELO! Tuga do neba (FOTO)

Autor: P. R. / D. L.

Zabava

17.01.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat stradale pevačice čeka da preuzme SESTRINO TELO! Tuga do neba...

DA TI SRCE PUKNE NA KOMADE: Brat stradale pevačice čeka da preuzme SESTRINO TELO! Tuga do neba (FOTO)

Foto: printscreen

Andrijana Lazić sa bratom

U javnosti je poput bombe odjeknula potresna vest da je pevačica Andrijana Lazić (28) poginula u Dubaiju usled pada sa 24. sprata tamošnje zgrade. Ovim povodom uspeli smo da stupimo u kontakt sa njenim rođenim bratom Tomislavom, koji nam je otvorio dušu nakon porodične tragedije koja je sve ostavila bez teksta.

Naime, Tomislav je istakao da su im nadležni organi saopštili da je u pitanju Andrijanina smrt nesrećan slučaj, te potvrdio saznanja našeg portala da će se sahrana održati u petak, u Bijeljini.

- Sestra moja je nastrada i šta drugo da vam kažem... Iz policije su nam rekli da je nesrećan slučaj, tako piše u izveštaju. Smrt je usledila usled pada. Ne znamo ništa više od toga. Nadamo se da će sahrana prekosutra ako se telo sutra preveze ovamo. Mora prvo jedan papir da se sredi i onda kreće procedura. Ambasade su sve obavile kako treba, stvarno svaka čast za posao... Za pet minuta su sve završili kad je stiglo obaveštenje od agencije. Ništa više ne mogu da vam kažem. Ljudi saznaju sve preko vesti, pa nas neki tako zovu - rekao je za Republiku rođeni brat nastradale pevačice, sve vreme gutajući knedle.

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Tragičnu vest o njenoj smrti potvrdio je neutešni otac, Nebojša Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading