STRADALA PEVAČICA JE PEVALA O SMRTI: Jezivi stihovi SEKU POPUT ŽILETA, sve je slutilo na TRAGEDIJU?

Autor:

Zabava

18.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stihove koje je napisala Marina Tucaković lede krv u žilama!

STRADALA PEVAČICA JE PEVALA O SMRTI: Jezivi stihovi SEKU POPUT ŽILETA, sve je slutilo na TRAGEDIJU?

Foto: printscreen/instagram

Andrijana Lazić, mlada pevačica koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata u Dubaiju, šokirala je javnost svojim preranim odlaskom. Detalji ovog slučaja i dalje intrigiraju javnost, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da je Andrijana navodno otpevala stihove sa tonom melanholije i predosetljivosti.

Naime, stihovi za pesme koje još uvek nisu ugledale svetlost dana napisala je čuvene hitmejkerka Marina Tucaković, a gotovo da jezivo sugerišu na Andrijaninu mračnu sudbinu.

"Ubiću te deset puta za noć pomislim, imaš sreće ujutru se već predomislim", glase stihovi pesme pokojne Andirjane, a koje je mogla samo Tucakovićeva da napiše.

Republika

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić poginula u Dubaiju

Ovi stihovi, koji su sada dobili još dublje značenje nakon Andrijanine tragične smrti, dodatno su bacili senku na celu situaciju. Javnost je ostala zatečena ovom vezom između Andrijane i Marinih stihova, postavljajući pitanja o tome da li je možda Andrijana unapred osećala svoju sudbinu kroz ove pesme.

Podsećanja radi, pevačica je pre svoje smrti smimila dve pesme sa poznatim kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a njen otac Nebojša Lazić je za Republiku pokazao i kadrove iz spotova, koje porodica planira da pusti posle sahrane.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nebojša Lazić, otac poginule pevačice Andrijane

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading