PUT KOJIM SE REĐE IDE: Izdanak Realove škole pojačao gradskog rivala - ubuduće će nositi opremu crno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.01.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskorak u karijeri.

PUT KOJIM SE REĐE IDE: Izdanak Realove škole pojačao gradskog rivala - ubuduće će nositi opremu crno-belih boja!

Foto: OFK Sinđelić Niš

Niški OFK Sinđelić je prethodne 2022/23 sezone u okviru Zone Centar ostvario fantastičan skor od 28 pobeda i svega dva remija čime su do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja, istočnu grupu srpskoligaškog karavana, stigli sa čak 31 bodom prednosti u odnosu na Moravu iz Žitkovca.

 

U aktuelnoj sezoni ekipa sa Durlana nakon 15 prvenstvenih mečeva u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala zauzima visoku petu poziciju sa skorom od osam pobeda, dva remija i pet poraza i ukupno 26 osvojenih bodova. 

Već sada je jasno da je borba za najviši plasman davno izgubljena s obzirom da će šampionski pehar zasigurno završiti u vitrinama kruševačkog Trayala, ali u redovima OFK Sinđelića zimsku pauzu koriste za jačanje i osveživanje igračkog kadra koji bi već od naredne jeseni možda mogao da bude konkurentan za plasman u prvoligaško društvo.

U redove niškog kluba već je stigao mladi devetnaestogodišnji Đorđe Miljković nekadašnji fudbaler Jedinstva iz Gornjeg Matejevca, a sastav sa Durlana je sada informisao javnost o novoj zimskoj akviziciji.

Član OFK Sinđelića postao je dvadesetogodišnji napadač Jovan Petrović.

Reč je o fudbaleru koji u OFK Sinđelić stiže iz redova gradskog rivala Car Konstantina čiji je dres nosio u proteklih godinu i po dana, a u pitanju je fudbaler koji je ponikao u školi fudbala niškog Reala.

Foto: OFK Sinđelić Niš

Pojačanje je stiglo iz gradskog rivala - Jovan Petrović

 

- Jovan Petrović:

Datum rođenja: 23. mart 2003. godine

Mesto rođenja: Niš

Pozicija u timu: napadač/krilni napadač

Igračka karijera Real U-19 (Niš), Car Konstantin (Niš)

Reprezentativna karijera: Srbija U-16 (2 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Petrović će imati u prolećnoj premijeri kada će OFK Sinđelić dočekati fenjeraša, ekipu Žitorađe. Navedeni susret je na programu drugog dana meseca marta, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan trijumfom niških crno-belih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading