UNAPREĐENJA SU VIDLJIVA NA SVIM NIVOIMA: Pored rezultata prvog tima, velika pažnja se posvećuje infrastrukturnom razvoju - mnogi bi im pozavideli na uslovima koje poseduju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.01.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve j podređeno povratku kluba na nekadašnje novoe.

UNAPREĐENJA SU VIDLJIVA NA SVIM NIVOIMA: Pored rezultata prvog tima, velika pažnja se posvećuje infrastrukturnom razvoju - mnogi bi im pozavideli na uslovima koje poseduju! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 u aktuelnoj sezoni na zelenom tepihu beleže sjajne rezultate i svi se nadaju da će ekipa već tokom predstojećeg proleća načiniti prvi korak ka povratku na nekadašnje staze uspeha.

 

Popularne "zebre" su prvi deo šampioanta u okviru Srpske lige Zapad okončale na liderskoj poziciji sa skorom od 13 pobeda, jednog remija i ist otoliko poraza, a u samom finišu jeseni iskoristili su dva kiksa jedinog konkurenta u borbi za šampiosnki pehar, ekipe FAP Priboja, čime nastavak borbe za bodove dočekuju sa velikih pet bodova prednosti.

Zimsku pauzu klupsko rukovodstvo koristi za jačanj igračkog kadra, a istovremeno se velika pažnja posvećuje poboljšanju infrastrukturnih uslova na samom stadionu. 

U tom cilju stadion "kraj Morave", tj. njegov pomočni teren je dobio osvetljenje. Zasijali su reflektori na terenu sa veštačkom travom što će omogućiti lakši rad kako prvog tima, tako i svih ostalih starosnih kategorija čačanskog kluba.

Ono što posebno treba istaći da je readove finansirala lokalna samouprava, tj. grad Čačak koji veliku pažnju poklanja sportu i razvoju infrastrukturnih objekata.

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Borca 1926 u prolećnoj premijeri gostuje u Vrelu, ekipi Vrelo Sporta. Navedeni susret je zakazan za deseti dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan ubedljivim trijumfom Čačana rezultatom 4:0.

treba tekođe napomenuti dase u Čačku sa velikim nestrpljenjem očekuje 20. april kada će Borac 1926 ugostiti velikog rivala FAP Priboj, a sve pristalice crveno-belih boja se nadaju da će upravo nakon navedenog susreta imati i priliku da proslave povratak u Prvu ligu Srbije nakon tri godine odsustva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading