ŠOKANTNA ODLUKA: Trener podneo ostavku usred priprema - igrači ostali bez šefa u najkritičnijem delu sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji nije uobičajen.

ŠOKANTNA ODLUKA: Trener podneo ostavku usred priprema - igrači ostali bez šefa u najkritičnijem delu sezone!

Foto: Starsport

Fudbaleri novobeogradskog Radničkog jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na 13. poziciji i u predstojećem periodu očekuje ih grčevita borba za opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Popularni "majstori" su zabeležili skor od četiri pobede, sedam remija i devet poraza i u prolečne borbe ulaze sa četiri boda deficita u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji u ovom momentu zauzima poziciju koja obezbeđuje očuvanje statusa člana prvoligaške ekipe.

I ovu zimu ekipa sa stadiona "kraj Studenjaka" provodi u Medulinu gde se priprema za nastavak sezone, a već su okončali svoje učešće na jubilarnom desetom "Arena kupu 2024". Ostvareni rezultati svakako nisu najbolji. Novobeograđani su na startu takmičenja poraženi od Gorice iz zagrebačkog predgrađa rezultatom 0:5, da bi nakon remija sa Varaždinom (2:2), doživeli potpuni debakl u meču sa Istrom 1961 iz Pule rezultatom 0:9.

Samo nekoliko sati nakon poslednjeg meča na turniru, sportska javnost je ostala zatečena informacijom da je trener Izet Ljajić podneo ostavku i napustio redove Radničkog.

Za sada nisu poznati razlozi iznenadne ostavke. Da li je u pitanju rezultatski debakl na medulinskom turniru, ili je razlog neki drugi, ostaje nam da sačekamo zvanično klupko obaveštenje.

Foto: Starsport

Sada već bivši trener "majstora" - Izet Ljajić

 

- Izet Ljajić:

Datum rođenja: 12. avgust 1970. godine

Mesto rođenja: Novi Pazar

Trenerska karijera: Novi Pazar (Novi Pazar)-pomočni trener, Novi Pazar (Novi Pazar), Radnički (Novi Beograd)

Pred rukovodstvom novobeogradskog Radničkog je sada velikie posao kako bi što pre našli adekvatnu zamenu. Pripremni period uveliko je u toku, a do prolećne premijere je ostalo svega nešto više od mesec dana. Tog 24. februara Radnički će na svom terenu dočekati lazarevačku Kolubaru i navedeni susret je jedan od važnijih kada je u pitanju ovosezonsko ostvarenje "majstora".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading