PUKLA PETARDA: Prvi mačići se u vodu bacaju - pomračenje "majstora" na jadranskoj obali! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je posla pred stručnim štabom Novobeograđana.

PUKLA PETARDA: Prvi mačići se u vodu bacaju - pomračenje "majstora" na jadranskoj obali! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Novi Beograd

Fudbaleri novobeogradskog Radničkog jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na 13. poziciji sa 19 osvojenih bodova i u nastavku takmičarske godine predstoji im grčevita borba za očuvanje statusa.

 

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće prolećne borbe, popularni "majstori" su i ove zime otputovali u svoju staru bazu Medulin, gde su samo dan nakon puta odigrali i prvi kontrolni susret, a protivnik je bio član elitnog ranga hrvatskog fudbala, ekipa Gorice iz predgrađa Zagreba.

Tokom uvodnih 45 minuta igre ekipa trenera Izeta Ljajića imala je nekoliko prilika. Kapiten Nemanja Đokić je jednom pogodio okvir gola i imao još dve izgledne prilike koje nije uspeo da realizuje.

U nastavku susreta viđena je daleko bolja igra Zagrepčana. Novobeogradski prvoligaš je pao na fizičkom planu što su fudbaleri Gorice iskoristili, a het-trik je postigao Jurić golovima u prvih osam minuta nastavka susreta.

Do kraja meča put lopti do mreže Radničkog pronašli su i Fal i Jug čime je postavljen i konačan rezultatovog susreta.

 

- Prijateljska utakmica:

Gorica Zagreb (Hrvatska) - Radnički Novi Beograd (Srbija) 5:0 (0:0)

Strelci: Jurić 47, 49, 53, Fal 74, Jug 88

Stadion: Medulin

Gledalaca: 100

Sudija: Zvonimir Radinič (Karlovac)

Gorica (Zagreb): Banić, Jurić, Pršir, Mitrović, Mrzljak, Raspopović, Maloča, Krizmanić, Vujnović, Matavž, Štiglenc. Igrali su i: Radošević, Leš, Blumel, Ilečić, Munskald, Jug, Fal, Kapulica, Mitković, Vuko, Sanja.

Radnički (Novi Beograd): Đulčić, Nedeljković, Matejević, Nuredini, Škorić, Pešić, Lukić, Đokić, Gajić, Trajković, Đurić. Igrali su i: Ristić, Tejić, Marković, Stojanović, Veselinović, Đurčić, Rijad, Simić, Koca, Brašić.

U narednim mečevima koje će Novobeograđani odigrati na turniru u Medulinu, sastaće se sa ekipama Varteksa iz Varaždina i Istre 1961 iz Pule.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading