ON JE PRVI POVUKAO NOGU: Ponude pljušte sa svih strana - još jedan fudbaler jesenjeg vicešampiona je na ceni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li klub uspeti da ga zadrži u svojim redovima?

ON JE PRVI POVUKAO NOGU: Ponude pljušte sa svih strana - još jedan fudbaler jesenjeg vicešampiona je na ceni!

Foto: Starsport

Fudbaleri pribojskog FAP-a u samom finišu jesenjeg dela sezone u okviru Srpske lige Zapad "prosuli" su sve ono što su dobro učinili u prvih 13 mečeva i na kraju su prvi deo sezone okončali na vicešampionskoj poziciji sa velikih pet bodova zaostatka u odnosu na čačanski Borac 1926.

 

I pored navedenog (ne)uspeha, članovi popularnih "kamiondžija" na ceni su i među superligaškim klubovima, a jedan od onih "za čije zdravlje" se najviše raspituju, jeste Miloš Otašević.

Reč je o fudbaleru 2006. godišta koji igra na poziciji centralnog veznog fudbalera i koji je za prvi tim FAP-a debitovao sa svega 16 godina. Sjajnim partijama uveliko je skrenuo pažnju na sebe i mnogi ga u Priboju porede sa Đorđem Gordićem koji je ponikao u redovima sportskog koletkiva iz grada na obali Lima, a kojeg je put kasnije vodio preko lučanske Mladosti do belgijskog Lomela.

O mladom fudbaleru reči hvale ima o prvi čovek pribojskog kluba Jovica Vasilić:

- Otašević je naš biser. Ne znam sa kime bih mogao da ga uporedim, ali igra zrelo za svoje godine. Kada sam došao na mesto predsednika odmah sam ga kao bivši fudbaler primetio i prekomandovao u seniorski tim. Išao je tada sa nama na pripreme u Crnu Goru.

Foto: FK FAP Priboj

Kreće stopama Đorđa Gordića - nova nada "kamiondžija", Miloš Otašević

 

Teško će "kamiondžije" odoleti interesovanjima klubova:

- Zovu, raspituju se superligaši za njega. Imamo dosta zainteresovanih. Iz našeg kluba je krenuo i Đorđe Gordić, mogao bi i Otašević njegovim putem i da ga jednog dana gledamo na ozbiljnoj fudbalskoj sceni. Priboj je uvek imao dobre igrače, tu je bio Šćepović, Šipčić, spomenuo sam Gordića, mogu i sebe da svrstam u tu grupu - istakao je Vasilić u razgovoru za "Sportski žurnal".

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, u prolećnoj premijeri ekipa FAP-a 10. marta ove gostuje u Ljubiću ekipi Poleta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading