SADA, ILI NIKADA: Pripreme koje će promeniti klupsku istoriju - oni će svoja imena upisati zlatnim slovima u analima crveno-belog sportskog kolektiva! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.01.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za, svi se nadaju istorijsku polusezonu, su počele.

SADA, ILI NIKADA: Pripreme koje će promeniti klupsku istoriju - oni će svoja imena upisati zlatnim slovima u analima crveno-belog sportskog kolektiva! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice jesenji deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su na deobi druge i treće pozicije sa ekipom Inđije Toyo Tires i od poslednjeg vikenda meseca februara krenuće u borbu za istorijsko ostvarenje, plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Nakon okončanja takmičarskih borbi u 2023. godini, po malo iznenađujuće klub je ostao bez dotadašnjeg trenera Dejana Čelara, a ne tako davno poziciju šefa stručnog štaba preuzeo je Marjan Živković koji je poslednji angažman imao u ekipi Al-Orube iz Omana, a da podsetimo samo da je reč o nekadašnjem fudbaleru Obilića koji je sa ovom ekipom u sezoni 1997/98 stigao do šampionskog pehara u tadašnjoj SR Jugoslaviji.

Novi trener je izvršio prozivku i odradio prvi trening sa ekipom, a odazavla su mu se ukupno 28 fudbalera.

Igračima su se obratili predsednik kluba Dejan Savić i sportski direktor Vladica Cekić, nakon kojih je trener u kratkim crtama igračima predstavio svoje planove rada u narednom periodu.

Takođe treba napomenuti da je pojačanje stiglo i kada je u pitanju stručni kadar. Novi član tima trenera Živkovića postao je Miloš Đurović kondicioni trener sa bogatom domaćom i internacionalnom karijerom. Između ostalih Đurović je radio u mladoj reprezentaciji Srbije, ali i u Crvenoj zvezdi, OFK Beogradu, MEtalcu, Voždovcu, Sinđeliću, kao i nekolicini inostranih klubova.

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, odlučujuće prolećne borbe Leskovčani će započeti na svom Gradskom stadionu "Dubočica" utakmicom protiv Tekstilca iz Odžaka, ekipom koja takođe gaji najviše ambicije u aktuelnom šampionatu.

NAvedeni susret na programu je 24. februara, a treba podsetiti da je u prvom ovosezosnkom susretu dve ekipe slavio sastav iz Odžaka minimalnim rezultatom 1:0,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading