DA PREKINEMO INSINUACIJE: Hitno saopštenje kluba - evo šta je razlog odlaska trenera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba je brzo reagovalo.

DA PREKINEMO INSINUACIJE: Hitno saopštenje kluba - evo šta je razlog odlaska trenera!

Foto: Starsport

Fudbaleri GFK Dubočice iz Leskovca uspešno su okončali prvi deo takmičarske 2023/24 godine.

 

Ekipa iz "srpskog Mančestera" je u velikom derbiju savladala Inđiju Toyo Tires rezultatom 2:1, tako da će upravo dve navedene ekipe nastavak takmičenja dočekati na podeli drugog i trećem mesta na tabeli Prve lige Srbije sa ukupno 34 osvojena boda.

Tokom dana, kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da je trener Dejan Čelar napustio klupu leskovačkog prvoligaša, a sada se tim povodom javnosti obratilo i rukovodstvo kluba sa Gradskog stadiona "Dubočica".

Saopštenje prenosimo u celosti:

- GFK Dubočica ovim putem želi da obavesti javnost da je nakon današnjih razgovora došlo do sporazumnog raskida saradnje sa šefom stručnog štaba našeg kluba Dejanom Čelarom - stoji na početku saopštenje, a zatim se dodaje:

- Ovim putem takođe želimo da obavestimo javnost kako u Leskovcu tako i širom Srbije da su razlozi prekida saradnje isključivo lične prirode koje poštujemo kao klub, a ne insinuacije i neistinita pisanja pojednih portala i elektronskih medija, kojima je jedini cilj narušavanje ugleda našeg kluba i obezvređivanje istorijskog rezultata koji smo kao zajednica postigli.

Foto: GFK Dubočica

Odlazak nakon sezone i po - Dejan Čelar

 

Na kraju, iz redova GFK Dubočice posebno ističu:

- GFK Dubočica korsti priliku da još jednom kaže HVALA Šefe za sve što si u prethodnom periodu uradio za naš klub, HVALA za istorijske rezultate koje si sa svojim timom postigao, HVALA za sve dobro i loše koje si sa nama prošao. Želimo ti uspešan nastavak karijere, uvek ćeš biti deo našeg kluba i čovek koji je dobrodošao.

Pred rukovodstvom leskovačkih crveno-belih je sada težak zadatak da pronađu adekvatnu zamenu kako bi klub i na proleće nastavio utabanim stazama uspeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading