ŠOKANTNA ODLUKA: Lovorike će na kraju neko drugi pokupiti - trofejni trener napustio klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U životu sve ima svoj početak i kraj, ali se nije očekivalo da je prekid saradnje u ovom momentu uopte opcija.

ŠOKANTNA ODLUKA: Lovorike će na kraju neko drugi pokupiti - trofejni trener napustio klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri GFK Dubočice iz Leskovca jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na deobi druge pozicijie sa Inđijom Toyo Tires. Obe ekipe su sakupile po 34 boda i tokom narednog proleća vodiće veliku borbu za direktan plasman u srpsku fudbalsku elitu.

 

U poslednjem susretu prvog dela takmičarske 2023/24 godine, leskovački fudbaleri su na velelepnom Gradskom stadionu "Dubočica" savladali upravo velikog rivala iz Inđije rezultatom 2:1, a nakon susrete trener GFK Dubočice Dejan Čelar je šokirao sportsku javnost:

- Pobeda nad Inđiom je ujedno i moja poslednja na mestu šefa struke GFK Dubočice. Odlučio sam da ne ostanem do kraja ugovora. Za trenera su bitne dve stvari, prva da radi tako da klub ostavi u boljoj situaciji nego što ga je zatekao i druga da zna kada je momenat da nastavi dalje - istakao je Čelar i dodao:

- Zahvaljujem se svima u klubu na saradnji, a pre svih igračima i stručnom štabu. Bili su fenomenalni od prvog dana priprema, zaslužuju svu paznju fudbalske javnosti i za mene bodovi koje su osvojili ove jeseni vrede duplo.

Za kraj je trofejni trener istakao:

- GFK Dubočica je na poziciji koja vodi direktno u Superligu, elitno takmičenje u kom nije bila u svojih 100 godina postojanja. Nadam se da sam kroz dosadašnje rezultate uspeo delom da uzvratim za gostoprimstvo koje sam doživeo za vreme mog boravka u gradu Leskovcu.

Foto: GFK Dubočica

Napušta "srpski Mančester" - Dejan Čelar

 

Da podsetimo, Dejan Čealr je na mesto stručnog štaba leskovačkog kluba stigao u septembru prethodne godine. Trijumfalno je vodio ekipu kroz Srpsku ligu Istok do šampionskog pehara, a u prethodnim mesecima je zabeležio rezultate koje klubu omogućavaju i realnu borbu za istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Pred rukovodstvom GFK Dubočice je da u što kraćem roku pronađu adekvatno rešenje za poziciju šefa stručnog štaba, koji će moći da odgovori ranije zacrtanim klupskim ciljevima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading