ČAKE SE ODLUKA NEMANJE MATIĆA: Ponude stižu sa svih strana! Ostaje li sjajni fudbaler iz Gane u redovima crveno-belih?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.12.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka neće biti ni malo laka.

ČAKE SE ODLUKA NEMANJE MATIĆA: Ponude stižu sa svih strana! Ostaje li sjajni fudbaler iz Gane u redovima crveno-belih?

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji sa ukupno 30 osvojenih bodova, dva manje u odnosu na Tekstilac iz Odžaka koje u ovom momentu zauzima poticiju koja po okončanju ligaškog takmičenja vodi u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fubala.

 

Crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" zabeležili su skor od osam pobeda, šest remija i isto toliko poraza, uz egal gol količnik 26:26.

Posebno treba napomenuti da je od ukupno 26 pogodaka koliko su postigli fudbaleri sa Uba tokom jesenjeg dela šampionata, čak deset je psotigao Kvaku Karikari, koji je istovremeno i najbolji strelac prvoligaškog karavana.

Samim tim, dvadesetjednogodišnji napadač iz Gane skrenuo je pažnju ne samo superligaških ekipa, već i emisara iz Evrope koji bi ga rado vodeli u svojim redovima već ove zime.

Kako se nezvanično sazanje, ponude pljušte sa svih strana i rukovodstvo crveno-belih se nalazi pred velikim izazovom. U slučaju odlaska Karikarija jasno j da će put ka ostvarenju zacrtanih ciljeva biti daleko teži, a sa druge strane primamljive su i izuzetne finansijske ponude.

Foto: Starsport

Kvaku Karikari u nedavnom kup duelu protiv Partizana

 

Očekuje se da će nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Matić uskoro i doneti konačnu odluku kada je Karikari u pitanju, ali je u ovom momentu mladi centarfor ipak bliži ostanku na stadionu "Dragan Džajić", a u slučaju da ekipa obezbedi plasman u Superligu Srbije, on bi bio jedan od ključnih fudbalera crveno-belih u eliti.

Ipak, transfer pijaca je dvosmerna ulica i sve je moguće. Ostaje da sačekamo i vidimo kakva će biti odluka klupskih čelnika u vezi (ne)ostanka sjajnog napadača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading