DEDA MRAZ JE OVE GODINE BAŠ PORANIO: Nakon levonogog bombardera u klub se vraća dobro poznato lice - od njega će se mnogo očekivati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na obalama Tamiša se formira moćan sastav.

DEDA MRAZ JE OVE GODINE BAŠ PORANIO: Nakon levonogog bombardera u klub se vraća dobro poznato lice - od njega će se mnogo očekivati!

Foto: FK Voja Gačić

Fudbaleri Voje Gačića iz Panćeva jesenji deo sezone u okviru Druge južnobanatske lige "Zapad" okončali su na petoj poziciji sa ukupno 17 bodova zaostatka u odnosu na lidera šampionata, ekipu Borca iz Sakule.

 

Ekipa je tokom 14 prvenstvenih utakmica ostvarila skor od šest pobeda, jednog remija i sedam poraza i čini se u ovom momentu da je borba za vrh popularne "južnobanatske sekunde" izgubljena, s obzirom da su več pomenuti Borac iz Sakule, kao i sefkerinski Tempo prilično odmakli rivalima.

I pored navedenog u redovima kluba iz grada na obali Tamša ne sede skrštenih ruku. Dres Voje Gačića ove zime je već poneo Luka Rakonjac krilni napadač koji stiže iz redova pančevačkog Železničara, a klub je navijače obradovao još jednim bombastičnim transferom.

U pitanju je Pančevcima dobro poznato lice, Abdula Selvidin.

Reč je o fudbaleru koji je i u januaru ove godine već poneo opremu plavo-bordo boje, ali se nakon samo šest meseci preselio u redove Borca iz Sakule, a ovoga puta ga put vraća u dobro poznatu sredinu.

Foto: FK Voja Gačić

ponovo u bordo-plavom dresu - Abdula Selvidin

 

Povodom angažovanja nove akvizicije iz redova Voje Gačića su izjavili:

- Izuzetno smo zadovoljni što nam se Abi vratio. Nije ispunio naša očekivanja u prošlom prvenstvu iz mnogo razloga, ali sam sasvim siguran da će u prolećnom delu biti pravi i da će biti od koristi. Ovo je tek početak. Želimo da napravimo odličan tim i da damo šansu mlađim igračima. U pregovorima smo sa još par igrača koje držimo u tajnosti, ali sasvim  sam siguran da će uprava ispuniti želje našeg trenera i prvog čoveka kluba Miodraga Gačića - istakao je član uprave pančpevačkog kluba Predrag Jovanov.

Pančevački fudbaleri su nakon poslednje takmičarske utakmice u 2023. godini, koja je odigrana poslednjeg vikenda meseca novembra u kojoj je Voja Gačić na svom terenu rezultatom 4:0 savladao Mladost iz Vojlovice, otišli na odmor, a prolećnu premijeru će imati u Mramorku gde će odmeriti snagu sa ekipom Proletera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading