DEDA MRAZ SE ZAISTA POTRUDIO: U Voji Gačiću nemaju dilemu - NAPADAMO viši rang!

Autor:

Sport

04.01.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapa se ozbiljna fudbalska priča od koje se očekuje da već krajem meseca maja rezultuje velikim ostvarenjima.

DEDA MRAZ SE ZAISTA POTRUDIO: U Voji Gačiću nemaju dilemu - NAPADAMO viši rang!

Foto: FK Voja Gačić

Rukovodstvo kluba tokom zimske pauze radim punom parom. Spisak pojačanja sve je duži i sa punim pravom se može reći da se na obalama Tamiša formira respektabilan sastav koji već sada po sastavu rostera prevazilazi rang takmičenja u kojem se nalazi.

 

Fudbalski klub Voja Gačić iz Pančeva u pauzi između dva dela šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, već je angažovao nekolicinu fudbalera. Crveno-plavu opremu već su zadužili Miloš Ćirić, Marko Božić, Saša Kosorić, Nenad Okuka, Ivan Kotlajić i najtalentovaniji fudbaler opštine Opovo Gusti Ivanov, ali rukovodstvo kluba se na tome ne zaustavlja.

O aktuelnoj situaciji u klubu tokom zimske pauze, razgovarali smo sa prvim čovekom kluba, Miodragom Gačićem:

- Radili smo aktivno od kako je okončan jesenji deo prvenstva. Cilj nam je bio da napravimo tim koji će biti konkurentan u odnosu na prvi deo šampionata. Počeli smo razgovore sa svakim igračem pojedinačno i sa momcima koji su prvo dobri ljudi i koji poštuju sve ono što činimo za jedan mlad klub. Napominjem da su momci došli bez ikakve nadohnade, već na jednu lepu priču i porodičnu atmosferu koja spaja i gde je drugarstvo iznad svega. Doveli smo igrače na mestima koja su nam škripila i ne sumnjam da će biti velika pojačanja i da će i naši talentovani dečaci koji nastupaju kao omladinci za naš seniorski sastav uz njih napredovati. Pripreme počinjemo 22. januara iako prvenstvo kasnije počinje, a moram naglasiti da smo već dogovorili i odigravanje velikog broja pripremnih susreta - istakao je za portral "Republika.rs" predsednik FK Voja Gačić.

Foto: FK Voja Gačić

Abdula Selvidin - najdraži novogodišnji dar Pančevaca

 

Ono št osvakako raduje sve pristalice kluba sa obala Tamiše, jeste činjenica da se u Voji Gačiću svakodnevno rade na jačanju igračkog kadra, a u tom cilju crveno-plavi dres zadužila je možda i najveća akvizicija ove zime Abdula Selvidin, poznatiji kao Abi:

- Izuzetno smo aktivni tokom prelaznog roka. Deda Mraz se zaista potrudio da u Novu godinu uđemo sa velikim raspoloženjem. Sada je otklonjena i velika dilema gde će prva perjanica Omladinca igrati narednog proleća. Abdula Selvidin, popularni Abi je još jedna bomba FK Voja Gačić. Od njega mnogo očekujemo i ovom prilikom želim mu dobrodošlicu u našu porodicu.

Dileme više nema, Fudbalski klub Voja Gačić sanja najlepše snove, a kruna svih poteza koji su povučeni ove zime, dogodiće se već narednog leta kada, svi u klubu se nadaju, crveno-plavi postanu deo Druge južnobanatske elige Zapad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nikola Slavov

04.01.2023 18:49

Cestitam Abi majstore fudbala,steta sto su te povrede sprecile da budes u vrhu svetskog asa. Cast mi je bila igrati i deliti svlacionicu sa tobom. Zelim ti sve najbolje u novom klubu,i da pokusas da uvedes ovaj klub u visi rang,ko sto si uspeo prosle sezone da opstanes sa Opovcanima...