NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: I pored velike bodovne prednosti, lider jača svoje redove - proces stvaranja respektabilnog sastava je u toku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.01.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proces formiranja ekipe za viši rang već je započeo.

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: I pored velike bodovne prednosti, lider jača svoje redove - proces stvaranja respektabilnog sastava je u toku!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Fudbaleri Kaluđerice 1969 dominantno su okončali prvi deo šampionata.

 

U okviru Prve beogradske lige - "grupa C", momci iz beogradskog predgrađa ostvarili su 11 pobeda u 12 odigranih mečeva, a jedini remi zabeležili su u okviru poslednjeg jesenjeg prvenstvenog kola kada su na gostovanju u Pudarcima 13. novembra odigrali bez golova 0:0.

U nastavak šampionata i odlučujuće borbe za plasman u viši rang, Beogradsku zonu, ekipa Kaluđerice 1969 ulazi sa devet bodova viška u odnosu na prve rivale Šumadiju 1962 iz Jagnjila, Vinču i Vrčin, pa rukovodstvo kluba već sada razmišlja o predstojećoj jeseni, pa je započet i proces formiranja respektabilnog rostera koji će biti konkurentan i u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Prvo pojačanje koje je ove zime stiglo u Kaluđericu, jeste golman Zoran Cvitkovac. Iskusni tridesetčetvorogodišnji čuvar mreže iza sebe ima bogato igračko iskustvo i karijeru koja traje već deceniju i po.

Foto: FK Kaluđerica 1969

Lider jača svoje redove

 

Cvitkovac je u karijeru čuvao gol beogradske Slavije, Srema iz Sremske Mitrovice, beogradskog Hajduka, Zemuna, Voždovca, BASK-a, Dorćola, Leštana, Vinče i Poleta iz Idvora iz kojeg i stiže u redove lidera "C grupe " Prve beogradske lige. Treba napomenuti da Cvitkovac ima i internacionalno iskustvo. U periodu od 2018. do 2020. godine nastupao je na Islandu noseći opremu Egira iz Porlakshofna.

U prvom kolu nastavka šampionata Kaluđerica 1969 će biti slobodna, a svoj prvi duel odigraće u okviru 15. kola kada će na svom terenu dočekati ekipu Vinče, u jednom od susreta koji i definitivno može rešiti pitanje šampiona ovog ranga takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading