U VOJVODINI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Propušteno tokom prvog dela šampionata, mora biti nadoknađeno u nastavku takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija "opstanak" uveliko je započela.

U VOJVODINI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Propušteno tokom prvog dela šampionata, mora biti nadoknađeno u nastavku takmičenja!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

U poslednjih pet prvenstvenih susreta, ostvarili su isto toliko poraza i u ovom momentu imaju šest bodova manje u odnosu na prvu ekipu "iznad crte".

 

Ekipu Vojvodine iz Bačkog Gradišta tokom predstojećeg proleća očekuje grčevita borba za opstanak u okviru Vojvođanske lige Sever. Samo tri pobede u 15 odigranih mečeva, ostvarenje je kojim se niko u klubu ne ponosi i tim povodom rukovodstvo je krenulo u formiranju kolektiva koji će tokom predstojećih meseci učiniti ono, što mnogi smatraju gotovo nemogućim.

Tim povodom u klub su već pristigli trener Nenad Rajić koji je stigao iz novosadskog Indeksa, dok je iz redova Mladosti iz Turije u klub došao Nemanja Jović.

Putem društvenih mreža klub se danas obratio javnosti i obelodanio da je drugo zimsko pojačanje stiglo u Bačko Gradište. U pitanju je Vlada Bošnjak, dvadesetjednogodišnji fudbaler koji igra na poziciji krilnog napadača.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Zajedničkim snagama ka ostvarenju cilja

 

Tokom dosadašnje karijere Bošnjak je nastupao za novosadski Proleter, KMF SU Fortunu iz "srpske Atine", Vojvodinu iz Perleza i Dunav iz Starih Banovaca.

Da podsetimo, ekipu Vojvodine već na startu prolećnog dela sezone očekuje važan dvoboj protiv Mladosti iz Turije. Meč će se odigrati na igralištu Sportskog centra "Đorđe Tapavica Džoja", a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan pobedom Mladosti rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading