U ERDEVIKU IMAJU SAMO JEDNU ŽELJU: Pojačanja su stigla - borba za viši rang može da počne!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam sezona egzistiraju u južnoj grupi vojvođanskog fudbala, a već narednog proleća mogli bi da načine i taj, toliko željeni iskorak.

U ERDEVIKU IMAJU SAMO JEDNU ŽELJU: Pojačanja su stigla - borba za viši rang može da počne!

Foto: FK Sloga Erdevik

Šokantni poraz na startu jesenjeg dela sezone mnogo toga je promenio i uslovio da klupsko rukovodstvo brzo reaguje i ekipu poveri treneru koji je na kraju fudbalere iz Erdevika doveo i na prag istorijskog ostvarenja.

 

U prva tri meča sezone 2022/23 fudbaleri Sloge iz Erdevika doživeli su dva poraza (Jedinstvo Rumenka 0:6, Mladost Bački Jarak 1:2) i činilo se da jesen po njih neče biti svetla. Međutim, predvođeni novim trenerom Vladimirom Šponjom igrači Sloge su do kraja prvog dela takmičenja ostvarili devet trijumfa što je bilo dovoljno, ne samo da klub 2022. godinu okonča na trećoj poziciji na tabeli, već je i sam trener Šponja proglašen za najboljeg trenera Vojvođanske lige Jug u jesenjem delu sezone.

Kako bi zadržali aktuelne pozicije i možda načinili iskorak ka srpskoligaškom rangu fudbala, rukovodstvo erdevičkog kluba odlučilo da se tokom aktuelne pauze osveži igrački kadar.

Foto: FK Sloga Erdevik

Najbolji trener Vojvođanske lige Jug - Vladimir Šponja

 

Doskorašnji članovi Radničkog iz Šida, golman Marko Nikolić (19) i krilni fudbaler Vladimir Jovanović (21) novi su igrači fudbalskog kolektiva iz Erdevika. Obijica su u prethodnom periodu bili standardni u redovima kluba iz Šida i zasigurno će biti pojačanja koja će olakšati klubu ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Pored navedenog dvojca, redove Sloge pojačao je i Luka Đorđievski koji dolazi iz Dunava iz Starih Banovaca. Nekadašnje "dete" novosadske Vojvodine u sezoni 2021/22 nastupalo je za Tekstilac iz Odžaka i Borac iz Šajkaša.

Da podsetimo, u prvom kolu nastavka šampionata fudbaleri sloge u Erdeviku dočekuju ekipu Jedinstva iz Rumenke i svi u klubu žele da se revanširaju velikom rivalu za ubedljiv poraz sa početka aktulene takmičarske sezone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading