TRANSFER KAKAV SE NIJE MOGAO NI ZAMISLITI: Golgeter internacionalnog iskustva stigao u Radnički! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastupaju u četvrtom rangu srpskog fudbala, a vuku poteze zbog kojih bi im i mnogi superligaši pozavideli.

TRANSFER KAKAV SE NIJE MOGAO NI ZAMISLITI: Golgeter internacionalnog iskustva stigao u Radnički! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički 1918 Ratkovo

Fudbalski klub Radnički 1918 iz Ratkova prvi deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Sever okončao je na desetoj poziciji sa skorom od šest pobeda, jednim remijem i osam poraza i potpuno je jasno da je ovosezonska borba za plasman u viši rang, već sada izgubljena.

 

I pored činjenice da trenutno imaju čak 24 boda manje u odnosu na lidera, ekipu Bratstva 2019 iz Prigrevice, u Ratkovu se ove zime radi kao da je borba za plasman u srpskoligaški karavan u punom jeku.

Pre samo desetak dana klub je svoje simpatizere obradovao serijom viber stikera čime ne mogu da se pohvale ni mnogo bolje rangirani fudbalski klubovi, a ovoga puta, prvog dana 2023. godine iz Ratkova stiže informacija o pravojnovogodišnjoj transfer bombi.

Novi član Radničkog 1918 postao je napadač internacionalnog iskustva Marko Nedeljković. On je dete kluba iz Rakitova, a između ostalih klubova nastupao je za čelarevsku ČSK Pivaru, GFK Jagodinu, nemački Sent Polten, austrijski Hiršvang,...

 

Tokom dosadašnje igračke karijere u svojim nogama ima preko 300 odigranih mečeva i oko 150 postignutih pogodaka.

U premijernom susretu prolećnog dela šampionata ekipa Radničkog 1918 gostovaće u Bačkoj Palanci ekipi Krila Krajine. Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je ubedljivom pobedom tima iz Ratkova rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading