CRNO-BELI JAČAJU REDOVE: Nakon trenera, u godinu velikih očekivanja klub ulazi i sa tri igračka pojačanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna jesen bila je za zaborav...

CRNO-BELI JAČAJU REDOVE: Nakon trenera, u godinu velikih očekivanja klub ulazi i sa tri igračka pojačanja!

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Fudbaleri Šajkaša 1908 iz Kovilja prvi deo šampionata okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji Vojvođanske lige Jug i očekivanja svih u klubu vezana su jedino ka obezbeđivanju opstanka u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

U cilju obezbeđivanja boljih rezultata tokom predstojećeg proleća, rukovodstvo crno-belih iz Kovilja već je angažovalo novog trenera Nenada Cerovića, doskorašnjeg šefa stručnog štaba novosadskog Indeksa. Cerović je stručnjak velikog iskustva koji je tokom dosadašnje karijere, u nizu klubova, predvodio i ekipe BSK Borče i kulskog Hajduka u elitnom rangu srpskog fudbala i koji poseduje prilično internacionalno iskustvo radeći u Bejrutu.

Prvo pojačanje Šajkaša 1908 tokom zimske pauze jeste vezni fudbaler Ognjen Borovnica. Dvadesetogodišnji igrač u redove crno-belih stiže iz novosadskog Indeksa, a tokom karijere je nastupao za Novi Sad, Mladost iz Bačkog Jarka,...

Lazar Veselinović, iskusni napadač vratio se u svoj nekadašnji klub. Prethodne jeseni bio je član novosadskog Proletera 1951, a toko mkarijere je nastupao i za kulski Hajduk, novosadsku Vojvodinu,...

Treće pojačanje u Kovilj stiže iz Divoša. U pitanju je Miloš Ranđelović, nekadašnja nada beogradskih crveno-belih, a koji je seniorsku karijeru grdio u redovima novosadskih "Kanarinaca".

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Ponos navijača Šajkaša - zastava duga 25 metara

 

Kako se može saznati iz krugova bliskih klubu, spisak zimskih pojačanja ovde se ne završava. Crno-beli bi u narednom periodu trebali da angažuju još nekoliko iskusnih pojačanja koji će omogućiti ostvarenje zacrtanih ciljeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading