KUĆA SE GRADI OD TEMELJA: U Lazarevu znaju kako - Zadrugar u 2023. godini gradi nove obrise svoje istorije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju koje su 1800. godine osnovali Nemci, duvaju neki novi fudbalski vetrovi.

KUĆA SE GRADI OD TEMELJA: U Lazarevu znaju kako - Zadrugar u 2023. godini gradi nove obrise svoje istorije! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zadrugar Lazarevo

Fudbalski klub Zadrugar iz Lazareva naseljenog mesta u gradu Zrenjaninu, prethodnu jesen okončao je na desetoj poziciji "A" lige FSG Zrenjanin.

 

Plavo-beli su ostvarili skor od tri pobede, dva remija i šest poraza i sa 11 osvojenih bodova na tabeli ovog ranga takmičenja iza njih su samo ekipe Partizana iz Tomaševca i Mladosti iz Lukićeva.

Po okončanju prvog dela šampionata u klubu su izvršene korenite promene. Formirana je nova stabilna uprava na čelu sa predsednikom Nenadom Škorić dugogodišnjim igračem i kapitenom kluba, a istovremeno sprovedena je akcija koja bi trebala da predstavlja budućnost ekipe iz Lazareva.

Kao temelj zdrave priče i zaloga u budućnosti Fudbalski klub Zadrugar sredinom leta pokreće školu fudbala za najmladje. Prioritet nove uprave su naša deca i rad sa njima, a tim povodom deci je ukinuta dosadašnja članarima i klub je obezbedio fantastične uslove za rad i napredak najmlađih fudbalera. Sa polaznicima škole radiće iskusni treneri, obezbeđeni su svi neophodni rekviziti, a najbolji polaznici će imati prilike da svoj rad i znanje odmere i na turnirima sa decom drugih klubova.

 

Zadrugar gradi temelje na kojima će počivati budućnost kluba koji je pre nešto više od jedne decenije nastupao i u Srpskoj ligi Vojvodina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading