UOČI DOČEKA NOVE GODINE: "Gumari" časte svoje verne pristalice! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sjajan način rukovodstvo kruševačkog prvoligaša oprostilo se od svojih navijača u 2022. godini.

UOČI DOČEKA NOVE GODINE: "Gumari" časte svoje verne pristalice! (VIDEO)

Foto: FK Trayal

Godina na izmaku može se i mora smatrati uspešnom kada je kruševački Trayal u pitanju.

 

Dominantno su "Gumari" početkom juna 2022. godine kroz Srpsku ligu Istok obezbedili plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja ostvarivši 20 pobeda u 28 prvenstvenih susreta, a "putovanje" kroz srpskoligaški karavan okončali su bez poraza.

Prethodna jesen za njih je bila turbulentna. U prvih osam mečeva Prve lige Srbije zabeležili su svega jedan trijumf i čak pet poraza i mnogi u Kruševcu su sumnjali u mogućnosti aktulenog sastava.

Međutim, da "konac delo krasi", Kruševljani su pokazali u samom finišu prvog dela šampionata. U poslednjih pet jesenjih duela ostvarili su četiri trijumfa od kojih je svakako najslađi bio onaj protiv velikog favorita, pančevačkog Železničara rezultatom 1:0. Na kraju, Trayal zimuje na sedmoj poziciji prvoligaške tabele, a među navijačima provejava optimizam da se po okončanju prve faze takmičenja njihov klub može naći u plej-ofu, a nakon toga, sve je moguće.

Uz zahvalnost vernim pristalicama koje su uvek bile uz svoj klub, "Gumari" su kruševačkoj fudbalskoj javnosti uoči dočeka Nove godine "poklonili" snimak na kojem su prikazani najatraktivniji golovi Trayala u jesenjem delu sezone 2022/23.

 

 

Po okončanju predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, Kruševljani kreću sa pripremama, a prvo prvenstveno iskušenje u 2023. godini imaće na svom terenu kada će 25. februara ugostiti RFK Novi Sad 1921. Već nakon tog sustreta biće mnogo jsnije da li Trayal "ima štofa" da se uključi i u borbu za sam vrh prvoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading