SAMOKRITIČNOST: Iskusni vezista analizirao prethodnu jesen - evo šta je poručio navijačima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne sezone protutnjali su kroz znski rang fudbala, ali ovosezonska očekivanja nisu na nivou kvaliteta koje poseduju.

SAMOKRITIČNOST: Iskusni vezista analizirao prethodnu jesen - evo šta je poručio navijačima!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Fudbalski klub Budućnost Krušik 2014 Valjevo prethodnu jesen u okviru Srpske lige Zapad okončao je na desetoj poziciji sa svega četiri trijumfa, pet remija i šest poraza. Mnogi u gradu u kojem se reke Jablanica i Obnica spajaju u reku Kolubaru smatraju da je klub u prvom delu šampionata mogao da ostvari i bolje rezultate.

 

Jedan od onih koji samokritično govore o svemu ostvarenom jeste dvadesetosmogodišnji vezni fudbaler Stefan Tripković koji je u novogodišnjem intervjuu za portal "Vasport.rs" izjavio:

- Loše smo počeli prvenstvo, pa smo se digli u jednom trenutku i na kraju opet loše priveli polusezonu kraju. Stanje na tabeli nije realno, mislim da moramo da budemo ako ne prvi ili drugi, onda sigurno u prve četiri ekipe. Nismo imali ni sreće, pogotovo kući, gde smo mašili mnogo šansi. Na kraju, kad je sve bilo gotovo, ja sam počeo kao da igram nešto ha-ha. Šalim se, okej je bilo, moglo je to mnogo bolje, pogotovo od nas iskusnijih što smo tu, nismo realno ispunili očekivanja i sad smo u situaciji da moramo da se drugi deo sezone borimo za opstanak. Dao sam dva gola i takođe namestio njih par, ali mora mnogo više od toga. Teško je brzo sve uklopiti, kad dođe 15 igrača i mislim da ćemo mi tek sad od zime biti pravi.

Iskusni fudbaler imao je poruku i za pristalice valjevskog kluba:

- Grad je prelep za život, stvarno je bilo uživanje ovih šest meseci, a da nisu izostali rezultati, utisak bi bio potpun. I mislim da bi navijači trebalo malo više da podrže i nas igrače, ali i upravu. Čini mi se da je lakše igrati u gostima nego u Valjevu. Kao da se jedva čeka da neko pogreši i da se krene sa vređanjem. Ne mislim na sve naravno, mnogo ljudi dođe i da podrži, ali imam utisak da se neki nadaju što lošijem rezultatu, a to do sad nisam nigde doživeo, gde god da sam igrao.

 

 

Treba napomenuti da je Stefan Tripković izabran za strelca najlepšeg pogotka Valjevaca u prvom delu sezone.

Stefan Tripković je tokom svoje igračke karijere nastupao za veliki broj klubova. Ponikao je u beogradskom Radu, a pored prvog tima "Građevinara" nastupao je i za Palić, BASK, zrenjaninski Banat, Voždovac, BSK Borču, Lozincu, Mačvu i užičku Slobodu iz koje je leta 2022. godine u stigao u Valjevo.

Godinu i po dana proveo je i u redovima Zvijezde 09 iz Bijeljine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading