NAVIJAČI SU IZABRALI: Ovo je najlepši pogodak dosadašnjeg takmičenja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.11.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jasno i da se u nižim ligama širom Srbije mogu videti velike fudbalske majstorije i golovi o kojima se pripoveda.

NAVIJAČI SU IZABRALI: Ovo je najlepši pogodak dosadašnjeg takmičenja! (VIDEO)

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Fudbaleri valjevske Budućnosti Krušik 2014 jesenji deo sezone u okviru Srpska lige Zapad okončali su na desetoj poziciji.

 

Valjevski su tokom 15 odigranih mečeva ostvarili četiri pobede, pet remija i šest poraza i na svoj konto upisali 17 bodova. Navedeni skor bi sigurno bio i bolji, ali ekipa Budućnosti u poslednjih šest prvenstvenih duela nije osetila slast pobede. Valjevci su od 1. oktobra i duela sa kraljevačkom Slogom ostvarili po tri remija i poraza.

Po okončanju takmičenja navijači ovog kluba glasali su i za najspektakularniji pogodak njihove ekipe u jesenjem delu sezone 2022/23. Zvanje strelca najlepšeg pogotka poneo je Stefan Tripković koji je na maestralan način zatresao mrežu ekipe Sloge u Požezi u porazu svog tima rezultatom 1:3.

On je nakon asistencije Filipa Rajevca prihvatio loptu na ivici šesnaesterca, varkom se oslobodio svog čuvara, a zatim je usledio precizan udarac u gornji levi ugao golmana Sloge iz Požege koji je paradom samo ulepšao pogodak.

 

 

Treba napomenuti da su valjevski fudbaleri na 15 odigranih utakmica svega 12 puta tresli mreže svojih protivnika. Najbolji strelac ekipe sa četiri postignuta gola jeste Filip Rajevac, Nebojša Aleksić i Stefan Tripković su se po dva pita upisali u listu strelaca, dok su po jedan pogodak postigli Ivan Gentić, Ilija Milanović, Aleksa Todorović i Nemanja Isidorović.

Prolećni deo sezone ekipa Budućnosti Krušik 2014 započeće gostovanjm u Krupnju ekipi Rađevca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading