NAPADAČ PARAFIRAO: Od njega se u crveno-belom dresu očekuju samo golovi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačanski srpskoligaš jača redove pred nastavak borbe za plasman u viši rang takmičenja.

NAPADAČ PARAFIRAO: Od njega se u crveno-belom dresu očekuju samo golovi!

Foto: Starsport

Prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad fudbaleri čačanskog Borca 1926 okončali su na drugoj poziciji sa tri boda menje u odnosu na lidera iz Smedereva i predstojeće proleće doneće veliku borbu kada je plasman u viši rang u pitanju.

 

Borac 1926 iz Čačka je prethodne jeseni na 15 odigranih mečeva postigao 29 pogodaka i klupsko rukovodstvo je želelo da pojača konkurenciju u napadačkom delu ekipe. Tim povodom među "čačanske zebre" stigao je na šestomesečnu pozajmicu doskorašnji centarfor Inđije Toyo Tires, Slavoljub Đokić.

Dvadesetčetvorogodišnji napadač ponikao je u redovima inđijskog prvoligaša, a tokom dosadašnje karijere nastupao je i za beogradsku Lokomotivu i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Tokom prvog dela sezone u zeleno-belom dresu je zabeležio šest nastupa na prvoligaškim terenima, s tim da je samo u duelu 7. kola u duelu sa novobeogradskim IMT-om (0:0) svoje mesto našao u startnoj postavi inđijskog kluba. Tokom 126 minuta koliko je ukupno proveo na terenu prethodne jeseni, Đokić se nije upisao u listu strelaca, a zaradio j jednu javnu opomenu.

Foto: Starsport

Iz Inđije u Čačak - Slavoljub Đokić nova uzdanica Borca u borbi za viši rang

 

Priliku za debi u crveno-belom dresu, Slavoljub Đokić će imati u prvom prolećnom kolu kada će čačnski Borac 1926 gostovati u Požarevcu, ekipi Mladog radnika 1926. Ovaj meč na programu je 4. marta naredne godine.

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski susret dve ekipe, koji je odigran na čačanskom stadionu, Borac 1926 ubedljivo rešio u svoju korist rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading