ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA STOMAK NAKON POROĐAJA! Evo kako izgleda samo par dana nakon izlaska iz porodilišta!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila selfi u ogledalu!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA STOMAK NAKON POROĐAJA! Evo kako izgleda samo par dana nakon izlaska iz porodilišta!

Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, nedavno je napustila porodilište sa svojom naslednicom Leonom, a sada je prvi put javno pokazala svoj izgled nakon porođaja. Na fotografiji na kojoj pozira u lifu, Aleksandra je odlučila da sakrije lice iza naočara za sunce, ali je zato ponosno pokazala svoje telo, koje izgleda gotovo perfektno.

Iako retko ima vremena za društvene mreže zbog svog posvećenog vremena sa naslednicom, Aleksandra se ipak oglasila na Instagramu, gde je poslala snažnu poruku svim ženama koje su se bar jednom porodile. U svojoj objavi, ona ističe da je ženi nakon porođaja potrebno dve godine da se ponovo oseća svojom, da se hormoni vrate u normalu i da se moždane vijuge vrate u balans.

 


Aleksandra je svojom objavom poslala snažnu poruku podrške svim ženama koje su prošle kroz iskustvo porođaja, ističući važnost nežnosti prema sebi u periodu oporavka. Ovom porukom, ona je dodatno osnažila zajednicu mama i skrenula pažnju na važnost fizičkog i emotivnog oporavka nakon porođaja.

Nakon osvajanja titule pobednice "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić sada se posvetila svojoj porodici i uživa u svakom trenutku sa svojom naslednicom. Iako je javnost navikla da je vidi u javnosti, ona sada više vremena provodi van medijske pažnje, posvećena majčinstvu i oporavku nakon porođaja.

Aleksandra Nikolić je svojim postupcima i javnim istupima pokazala da je snažna podrška svim ženama u periodu nakon porođaja, ističući važnost emotivnog i fizičkog oporavka, kao i nežnosti prema sebi u tom periodu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading