"NISAM SVE STIGAO DA TI KAŽEM SA SAHRANI, ČEKAM TE" Kačavenda dobila ŠOK PISMO od OVOG muškarca, ona se RASULA u komade kada je saznala ISTINU!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se rasula u komade zbog pisma njenih sinova.

"NISAM SVE STIGAO DA TI KAŽEM SA SAHRANI, ČEKAM TE" Kačavenda dobila ŠOK PISMO od OVOG muškarca, ona se RASULA u komade kada je saznala ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda dobila je pismo od svojih voljenih sinova, koji su je rasplakali emotivnim rečima. Milena je nedavno sahranila majku, zbog čega joj je ova situacija znatno teže pala. Ona je vrlo hrabro pročitala pismo svojih sinova. 

Međutim, u jednom trenutku Milena je pročitala i pismo jednog misterioznog muškarca, koji se našao na sahrani njene majke, koji joj je čestitao praznik, ali i otkrio da nije stigao sve da joj kaže tokom tragičnog dana za nju i njenu porodicu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Kevo, ti si najbolja na celom svetu. Nemoj da se nerviraš. Mi te volimo najviše na svetu i ti nam sve. Samo hrabro i polako - glasila je čestitka od Mileninih sinova.

- Milena, znamo da si suočena sa brojnim izaziovima. Neka ti ovaj izazov donese novu snagu i mudrost. Neka ti Uskrs donese snagu i mudrost za sve što dolazi. Tvoji prijatelji - glasila je čestitka.

Jedna čestitka, posebno je zaitrigirala sve u Beloj kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda čita pismo sinova

 

- Draga moja Milena, nisam mogao mnogo toga da ti kažem na sahrani. Ja nisam pogrešio, čekam te. Nisi sama, ni ti, ni deca. Ako ti izmakne ta glavna nagrada, imam ja novčanice za treošenje. Misli svojo glavom i vidimo se kad se ugase zavese i spusti zavesa. Verujem u tebe, M - glasila je čestitka.

- Ko je to? - upitao je Darko.

- Neko meni jako poseban i drag. Jenda od ovih rečenica, bila je i poruka u satu. To je neko za koga znam da je tu - kazala je Milena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading