ŠA IZDALA PORODICA NA VASRKS, U PISMU OSTAVLJENE KRUPNE REČI: Miona se IZBEZUMILA, a on udario na njene RODITELJE!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša puca po šavovima.

ŠA IZDALA PORODICA NA VASRKS, U PISMU OSTAVLJENE KRUPNE REČI: Miona se IZBEZUMILA, a on udario na njene RODITELJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na red je došao da dobije čestitku porodice i Nenad Aleksić Ša, a ono što su svi čekali da čuju, da li će pozdraviti njegovu devojku Mionu Jovanović. Međutim, porodica Aleksić je ovog puta bila vrlo škrta na rečima, te su Nenadu čestitali samo Vaskrs, ali ono što je svima privuklo pažnju jeste da ni u ostatku čestitiki niko nije spomenuo njegovu devojku Mionu. 

- Neka svako od nas pronađe iskonsku dobrotu u svima nama. Srećan Vakrs, želi ti tvoja porodica - glasilo je u napisanom pismu, u kom nije čak Miona ni pozdravljena. 

Nenad je nakon pročitanog pisma prokomentarisao, te udario na Mioninu porodicu, budući da ga je njena baka nazvala nasilnikom

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7 čita pismo porodice

 

- Moji su neutralni, dobri ljudi, ne mešaju se u moj život, ako nešto po njihovom mišljenju nije kako treba, loše, ostaće suzdržani, ako me neko uvredi, nazove nečim što nisam, moja porodica zna kakvog su muškarca napravili, brata, kakvo strica imaju dečica, tako da nema potreba da nekim rečima, svako ima pravo, ali mislim da se moji oglase samo kada treba. Ja ću sa Mionom da živim, Mionu volim - poručio je Nenad. 

Da li ti je tužno ili razočaravajuće to što je nisu pozdravili?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

- Nije mi tužno, a nije mi ni razočaravajuće! Sve je bolje od onoga da su rekli da je nasilnica, to bi bilo poražavajuće za mene, za to nemaju razlog, Miona je predivna, to što mi imamo nesuglasice, Bogu hvala, uspeli smo, postoje još neki mali repovi, mislim da ćemo svima pokazati da smo tu jedno za drugo, ja ne teram nikoga da dokazujem, mi smo jedno drugom bitni i to je to - objasnio je Aleksić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

07.05.2024 05:16

Odvratni ŠA...MNANIPULATOR, AGRESIVAC U SVAKOM POGLEDU...ZLO OD ZLA...NEKA BEŽI, TOBOGAN GA ČEKA...A NI MIONA NIJE BOLJA...KAO NAIVNA JE, ALI TIPOVALA JE I NJEGA I JOŠ PAR NJIH, ALI GLUPI ŠA SE JEDINI UPECAO...TAKO IM I TREBA