DOGOVOR NIJE POSTIGNUT: Klub u prolećne borbe kreće sa novim šefom stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz mesta u opštini Loznica obaveštava sportsku javnost o veoma važnoj stvari.

DOGOVOR NIJE POSTIGNUT: Klub u prolećne borbe kreće sa novim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Borac Lešnica

Fudbalski klub Borac iz Lešnice u aktuelnoj 2022/23 sezoni takmiči se u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske i prvi deo šampionata nisu okončali sa ostvarenjem koje je bilo planirano.

 

Ekipa Borca je tokom prethodne jeseni ostvarila skor od tri pobede, pet remija i isto toliko poraza i sa 14 osvojenih bodova zauzimaju jedanaestu poziciju, poziciju koja se nalazi samo na korak od zone ispadanja.

Od okončanja prvenstvenih borbi postojala je dilema da li će dosadašnji šef stručnog štaba Miroslav Milanović ostati na dosadašnjoj poziciji. Nakon poslednjeg održanog sastanka i ta dilema je otklonjena. 

Naime, klub je u kratkom saopštenju obavestio javnost da na upriličenom sastanku između rukovodstva FK Borac Lešnica i trenera Miroslava Milanovića, nije postignut dogovor o nastavku saradnje, tako da trener Milanović neće povesti ekipu u prolećne borbe za opstanak.

Republika

Foto: FK Borac Lešnica

Na proleće sa novim trenerom - FK Borac Lešnica

 

Istovremeno je uprava kluba najavila da započinje sa traženjem novog rešenja za upražnjeno mesto na klupi i da će čim neki koraci budu konkretniji, o navedenom obavestiti javnost.

Treba napomenuti da će u prvom prolećnom susretu ekipa Borca na svom terenu i Lešnici dočekati OFK Divce. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je podelom bodova, rezultatom 2:2.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading