NIJE MOGAO DA POVERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO: Snimak je već postao viralan na društvenim mrežama! Navijač ispalio Luku Dončića! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada ne ide, onda stvarno ne ide.

NIJE MOGAO DA POVERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO: Snimak je već postao viralan na društvenim mrežama! Navijač ispalio Luku Dončića! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Želeće što pre da zaboravi ovaj meč.

Košarkaši Dalasa poraženi su u prvom meču polufinalne serije Zapadne konferencije od ekipe Oklahome rezultatom 95:117 (23:23, 30:39, 26:27, 16:28), a Luka Dončić je i pored učinka od 19 poena, šest skokova i devet asistencija, pružio jednu od svojih najslabijih partija. Dovoljno je istaći da je imao šut iz igre 6/19, uz pet izgubljenih lopti.

Međutim jedan detalj sa meča je privukao veliku pažnju javnosti.

Naime, lopta je izašla u aut, a slovenački reprezentativac je potrčao kako bi je što pre vratio u igru. Međutim, navijač do kojeg je lopta stigla, umesto da je uruči košarkašu, samo je bacio u stranu, ostavivši u neverici Dončića koji nije mogao da poveruje šta ga je snašlo.

 

 

Nakon meča, sjajnom košarkašu nije bilo do priče i poraz svoje ekipe je kratko prokomentarisao:

- Koga briga, izgubili smo…

Luka Dončić će sigurno želeti što pre da zaboravi prvi meč polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige, ali njegova borba i očekivanja od sebe samog sigurno će biti ključni faktori u narednim susretima. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju njegovu reakciju i nadaju se da će uspeti da pokaže svoj pravi potencijal u nastavku serije.

Da podsetimo, pobednik serije u kojoj se sastaju Dalas i Oklahoma u velikom finalu Zapadne konferencije, sastaće se sa boljim iz mečeva u kojima nastupaju Denver i Minesota, a trenutnio rezultat u navedenoj seriji, nakon dva meča u Koloradu, iznosi 2:0 u korist Minesote koja će nakon mečeva 11. i 13. maja imati priliku da nakon samo četiri meča obezbedi plasman u nastavak takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading