VRATIĆEMO NAVIJAČIMA OSMEHE: Novajlija nema dilemu - tradiciju kluba ne može da uruši jedan loš period!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne sezone bili su deo superligaškog karavana i potajno su se nadali da se samo nakon godinu dana mogu vratiti u srpsku fudbalsku elitu.

VRATIĆEMO NAVIJAČIMA OSMEHE: Novajlija nema dilemu - tradiciju kluba ne može da uruši jedan loš period!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbalski klub Metalac iz Gornjeg Milanovca, uprkos svim očekivanjima, jesenji deo Prve lige Srbije okončao je na poziciji koja bi u ovom momentu značila selidbu u srpskoligaški karavan.

 

Svega pet ostvarenih pobeda, četiri remija i čak deset poraza nikoga u Gornjem Milanovcu ne zadovoljavaju i jasno je da se klub okreće pojačanjima od kojih se očekuje da nekadašnjeg člana elite uvede u "mirnu luku".

Prvo pojačanje kluba jeste krilni napadač Branislav Marković koji u razgovoru za klupski sajt objašnjava kako je došlo do toga da iz Voždovca stigne u Gornji Milanovac i zaigra u drugom stepenu srpskog fudbalskog takmičenja:

– Razgovore o mom dolasku u Milanovac vodili smo i pre početka sezone, ali smo saradnju konkretizovali tek sada, jer smo i Metalac i ja hteli tada da isprobamo neke druge opcije koje su bile otvorene.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Zajdničkim snagama ka ostvarenju cilja

 

Marković nema dilemu kada su očekivanja u pitanju:

- Često igrač može više da odskoči i da se dokaže u situaciji kada se klub bori da izađe iz krize, nego kada sve deluje stabilno, posebno ako konkretnim potezima doprinese poboljšanju. To je izazov. U ovim našim igračkim krugovima Metalac i dalje važi za sredinu sa odličnim uslovima za rad i napredovanje. Ne može jedan loš period, ili te neke oscilacije koje su se desile, da naruše reputaciju kakvu su oni izgradili. Ubeđen sam da ćemo vratiti navijačima osmeh u prolećnom delu.

Dvadesetčetvorogodišnji Branislav Marković tokom dosadašnje karijere nastupao je za šabačku Mačvu i već pominjani Voždovac, a priliku za debi u dresu novog kluba imaće 25. februara kada Metalac u okviru 20. kola dočekuje Mačvu iz Šapca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading