PRAKSA JE NASTAVLJENA: Crveno-beli produžili ugovor sa još jednim igračem - klub u nastavak sezone ulazi sa proverenim snagama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršački prvoligaš nastavlja sa već sada ustaljnom praksom.

PRAKSA JE NASTAVLJENA: Crveno-beli produžili ugovor sa još jednim igračem - klub u nastavak sezone ulazi sa proverenim snagama!

Foto: OFK Vršac

Nakon Jevgena Pavlova, Filipa Stanisavljevića i Dejana Parađine, još jedan igrač prvoligaša iz Južnog Banata ostaje među crveno-belima.

 

Ognjen Ilić i narednih barem šest meseci biće fudbaler OFK Vršca.

Dvadesettrogodišnji vezni fudbaler tokom jesenje polusezone odigrao je 17 mečeva u crveno-belom dresu, a od tog broja je čak 16 puta bio član najbolje postave. Na terenu je proveo ukupno 1.381 minut i za to vreme šest puta se njegovo ime našlo u sudijskoj beležnici, a treba napomenuti da je u susretu 17. kola u kojem je 6. novembra ekipa iz Vršca gostovala Zlatiboru na "Švajcariji" u 35. minutu savladao svog golmana Uroša Markovića.

Da podsetimo, fudbaleri OFK Vršca svoju debitantsku jesen u okviru Prve lige Srbije okončali su sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza, što je sa 25 osvojenih bodova bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli, ali i pored trenutnog bodovnog zaostatka, klub se tokom predstojećeg proleća može uključiti i u borbu za poziciju koja vodi u baraž za popunu superligaškog karavana.

 

U prvom susretu prolećnog dela šampionata vršački crveno-beli dočekuju ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice i već nakon tog susreta biće znatno jasnije da li je aktuelni sastav OFK Vršca spreman da se uključi u borbu za Super ligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading