GODINE SU PROLAZNE, ALI JE KLASA VEČITA: Nova energija stigla u TENT!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majtori fudbalske igre, ostaju mastori čak i kada "okače kopačke o klin".

GODINE SU PROLAZNE, ALI JE KLASA VEČITA: Nova energija stigla u TENT!

Foto: Vuk Ilić

Fudbalski klub TENT 1994 iz Obrenovca tokom prethodne jeseni u okviru Druge lige veterana ostvario je skor od šest pobeda, tri remija i četiri poraza što je bio skor dovoljan za osvajanje šeste pozicije.

 

Navedenim ostvarenjem svi u klubu su više nego zadovoljni, ali rukovodstvo ne želi da se na navedenom i zaustavi.

Tim povodom klub je osvežio igrački kadar sa trojicom novih igrača i smatra se da će, sa već postojećim rosterom, obrenovački klub svim rivalima u narednom periodu biti "tvrd orah".

Povodom aktuelnih dešavanja prvi čovek TENT-a 1994, Predrag Bugarski je izjavio:

- U prvom delu sezone uspeli smo bodovno da prebacimo cilj koji smo postavili i u drugi deo ulazimo rasterećeni u želji da igramo dopadljiv fudbal i uživamo u druženju što je u stvari i srž postojanja veterana - istakao je popularni Džaja i dodao:

- Što se tiče pojačanja na tom planu smo odradili solidan posao i doveli tri zvučna imena u okvirima Beogradskog fudbala. U bliskoj budućnosti imamo u planu da podmladimo ekipu i nastavimo sa dobrim rezultatima u okviru Druge lige koja je uz prvu izuzetno zahtevno takmičenje.

Foto: FK TENT 1994 Obrenovac

Na logo kog kluba vas podseća grb Obrenovčana?

 

Već na startu prolećnog dela šampionata fudbaleri TENT-a 1994 dočekuju lidera Kovilovo i to će biti lepa prilika da publika uživa u majstorijama fudbalskih vedeta.

Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom ekipe Kovilova koja je na svom terenu slavila rezultatom 7:1.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading