PROMENE U IGRAČKOM KADRU: Vojvodina u prolećne borbe kreće sa novim snagama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.12.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza fudbalskog kolektiva iz Perleze je relativno uspešna jesen.

PROMENE U IGRAČKOM KADRU: Vojvodina u prolećne borbe kreće sa novim snagama!

Foto: FK Vojvodina 1928 Perlez

Fudbaleri Vojvodine 1928 iz Perleze prvi deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Istok okončali su na petoj poziciji, ali svi u mestu koje je prvi put popisano u turskom defteru koji datira iz perioda između 1541. i 1552. godine smatraju, da je rezultat mogao biti i nešto bolji.

 

Sa ukupno sedam ostvarenih pobeda, uz pet remija i tri poraza, odnosno 26 osvojenih bodova, ekipa Vojvodine 1928 u nastavak šampionata ulazi sa deset bodova manje u odnosu na lidera, OFK Kikindu i teško je očekivati da će plavo-beli već tokom aktuelne sezone uspeti da se vrate u treći stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja čiji su deo poslednji put bili u sezoni 2020/21.

U nastavak sezone ekipa iz Perleza ulazi sa znatno izmenjenim sastavom. Kako je istako trener Vojvodine 1928 Marko Stokić, golman Stefan Bačko odlazi u Sjedinjene Američke Države. Napadač Nikola Milanović se povredio tokom jesenjeg dela sezone i predstoji mu operacija kolena i usled navedenog za njega je sezona završena. Vladimir Zakić je završio sa školovanjem i zaposlio se u prestonici gde će i nastaviti igračku karijeru, dok je Vladimir Jeftić dobio odrešene ruke od strane rukovodstva kluba u izboru nove sredine.

Foto: FK Vojvodina 1928 Perlez

Travnati tepih igrališta u Perlezu

 

Za sada je poznato da će klub angažovati golmana Nikolu Vasića, a pripremaju se još neka pojačanja o kojima u klubu za sada ne žele da govore:

– Ne bih o imenima ostalih, a dogovorili smo saradnju sa jednim iskusnim igračem, koji će pojačati konkurenciju u veznom redu, može da posluži i u vrhu napada, a angažovaćemo i nekolicinu mlađih koji će dobiti priliku da se nametnu - istakao je trener Mirko Stokić za "Sportski Žurnal".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading