DIZELKA ĆE TEK DA GAZI: Železničar novom transfer bombom najavio visoke ciljeve u nastavku šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inđijska "Dizelka" nastavlja sa jačanjem igračkog kadra pred nastavak sezone.

DIZELKA ĆE TEK DA GAZI: Železničar novom transfer bombom najavio visoke ciljeve u nastavku šampionata!

Foto: FK železničar Inđija

Fudbalski klub Železničar iz Inđije, izvesno je, u nastavak sezone u okviru Vojvođanske lige Jug ulazi sa znatno pojčanim igračkim kadrom.

 

Plavi dres tokom aktuelne zimske pauze već su zadužili Goran Smiljanić koji je u Inđiju stigao iz novobeogradskog Radničkog, golman Miloš Milinović koji je u prethodnom periodu stajao na golu staropazovačkog Jedinstva, kao i Danilo Živanović koji je tagođe bio deo srpskoligaša iz Stare Pazove.

Od srede 28. februara inđijska "Dizelka" jača je i za Dragana Saračevića od koga se očekuje da bude veliko pojačanje u poslednjoj liniji inđijskog kluba. Saračević stiže iz redova belegiškog Podunavca u kojem je bio i kapiten ekipe. 

Tridesetogodišnji defanzivac tokom dosadašnje igračke karijere nastupao je za novopazovački Radnički, Loznicu, Omladinac iz Novih Banovaca i već pominjani Podunavac iz Belegiša.

Foto: FK železničar Inđija

Dragan Saračević - novi komandant odbrane Dizelke

 

Da podsetimo, Fudbalski klub Železničar iz Inđije jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug, okončao je na šestoj poziciji sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza i svega osam bodova dele ih od Hajduka iz Divoša lidera ovog ranga takmičenja.

U prvom prolećnom kolu "Dizelka" će na svom terenu dočekati novosadski Indeks, a pobednik ovog susreta sa pravom može razmišljati i o borbi za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading